Vi vill utveckla Broby centrum tillsammans med dig!

Den 13 juni arrangerades en medborgardialog på Broby Gästis. Temat var utveckling av Broby centrum. Närmare 80 engagerade deltagare fick information om pågående projekt, gick på rundvandring i byn och diskuterade Broby centrums utvecklingsmöjligheter.

– Det är fantastiskt kul att så många kom och att bidrog i det här tidiga stadiet. Det kom in många kloka synpunkter och förslag, som vi tar med oss. Min förhoppning är att vi snart kommer kunna påbörja en del av projekten som diskuterades, säger kommunstyrelsens ordförande Patric Åberg (M).

Stort tack till alla er som var med!

Vad pratade vi om?

En sammanställning av det som diskuterades under mötet, synpunkter och förslag, kommer inom kort finnas tillgängligt på den här webbsidan.

Har du fler synpunkter och förslag?

Du som inte hade möjlighet att vara med vid medborgardialogen är välkommen att lämna utvecklingsförslag eller synpunkter om Broby centrum via webbformuläret nedan.

Även du som deltog är välkommen att tillägga sådant som du inte hann ta upp eller som du funderat på efteråt.

Dina förslag på och synpunkter om Broby centrums utveckling!

Vi behöver spara och behandla dina personuppgifter för att kunna hantera dina synpunkter och förslag. Den rättsliga grunden för behandlingen är uppgift av allmänt intresse. På www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/ finns mer information om hur Östra Göinge kommun behandlar personuppgifter.


Hittade du inte vad du sökte?