Om webbplatsen

Behandling av personuppgifter

Östra Göinge kommun hanterar en mängd olika personuppgifter för olika ändamål. Vi behöver bland annat dina personuppgifter för att hantera din bygglovsansökan eller ansökan om plats i förskola m.m.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Följ länken nedan för att läsa mer om personuppgiftsansvariga, din rättigheter, vem/vilka vi kan komma att dela dina uppgifter med.

Här kan du läsa mer om vår behandling av personuppgifter

 

Bilder på webbplatsen

Bilder publicerade på Östra Göinge kommuns webbplats är skyddade av lagen om upphovsrätt och får inte kopieras eller användas i andra sammanhang utan upphovsmannens medgivande.
Fotografer på Östra Göinge kommuns hemsida.

 

Webbkakor (Cookies)

På ostragoinge.se använder vi webbkakor (cookies). Här hittar du information om vilka webbkakor som används på webbplatsen och hur du gör för att ändra ditt medgivande.

 

Hitta på ostragoinge.se

Använd vår sökmotor (längst upp till höger på sidan) om du inte hittar det du söker. Du kan även ta hjälp av vår A-Ö-lista i verktygsmenyn längst upp på sidan. När du söker efter något på vår hemsida får du upp flera förslag som matchar det du har skrivit in i sökmotorn. Om du till exempel har skrivit in ”öppettider” får du upp samtliga sidor där ordet finns med. Rubriken/rubrikerna i sökresultatet är en länk som leder dig vidare till rätt sida på webbplatsen.

 

Hittade du inte vad du sökte på sidan?

Berätta gärna om du inte hittade det du sökte på våra sidor och nyheter. En funktion för detta finns längst ner på varje sida; ”Hittade du inte vad du sökte?”. Det är till stor hjälp för oss! Kommentarerna publiceras inte på sidorna, utan ditt meddelande skickas till respektive sidansvarig.

 

Översätt sidan med Google Translate

Via Google Translate kan du få hela webbplatsen översatt till ett femtiotal olika språk. Du hittar översättningsfunktionen ”Translate” längst upp på sidan.

 

Ändra textstorlek

Behöver du ändra storleken på texten, så gör du den inställningen i din webbläsare. I de flesta webbläsare kan du enkelt förstora och förminska texten på webbsidan genom att hålla tangenten CTRL nedtryck och samtidigt trycka på + eller -. För mer information, sök i webbläsarens hjälptexter.

 

Lyssna på hemsidan

Den här webbplatsen använder tjänsten Talande Webb för uppläsning av innehåll på webbplatsen.

Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar. Talande Webb läser upp webbsidor och pdf-filer, markerar den text som läses upp, sparar uppläst tal som mp3, förstorar texten och ger dig möjlighet att skärma av för att hålla fokus på det du läser. Talande Webb fungerar på smarta mobiltelefoner, surfplattor, Mac och PC utan att du behöver ladda ned programmet till din egen dator. Talande Webb är gratis för dig som användare.

Så funkar Talande Webb, öppnas i nytt fönster

 

Hur läser jag pdf-filer?

Alla dokument du kan ladda ner på webbplatsen är i formatet PDF. För att kunna läsa och skriva ut dem behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerat på din dator. De flesta moderna webbläsare kan öppna pdf-filer direkt. Om du surfar med en äldre läsare kan du behöva hämta ett program som läser pdf-filer, till exempel Adobe Reader som kan hämtas gratis från Adobes webbplats.

 


Hittade du inte vad du sökte?