Kommunal vuxenutbildning

Välkommen till Göinge Utbildningscenter, din plats för vuxenutbildning i kommunen! Nedan följer information om vad du kan studera hos oss:

Grundläggande vuxenutbildning: För dig som saknar grundskolebetyg, vill fräscha upp dina grundkunskaper innan du fortsätter till gymnasiet eller om du inte har svenska som modersmål men har svenskkunskaper motsvarande SFI D.
Läs mer

Gymnasial vuxenutbildning: Komplettera din gymnasieutbildning för att få behörighet till högskolan. Vi följer samma läroplan och kursplaner som på gymnasieskolan.
Läs mer

Yrkesutbildning för vuxna: Välj ett färdigt kurspaket på gymnasial nivå inom områdena industri (CNC, svets eller sten), skötsel av utemiljöer, eller vård och omsorg. Utbildningarna varvar teori med praktik så att du är redo för ditt nya yrke efter avslutad utbildning.
Läs mer

SFI (Svenska för invandrare): För vuxna som behöver lära sig svenska. Vi erbjuder dag- och kvällskurser med kontinuerliga intag.
Läs mer

Anpassad utbildning för vuxna: För dig med intellektuell funktionsnedsättning eller förvärvad hjärnskada. Vi skräddarsyr en individuell studieplan tillsammans med dig och erbjuder stöd för att du ska kunna lära och utvecklas på dina villkor.
Läs mer

På flera av våra kurser erbjuder vi flexibla studiemöjligheter både på plats och på distans. Du kan anpassa din studietakt efter dina behov och få möjlighet till studiemedel från CSN om du studerar mer än 50%. Vi strävar efter att ge varje individ en meningsfull utbildning och vi stödjer dig genom hela din utbildningsresa.

Här strävar vi efter att skapa en inkluderande miljö där alla studenter kan växa och utvecklas. Oavsett din bakgrund eller tidigare erfarenhet är du välkommen att ta del av våra utbildningsmöjligheter.

Välkommen att läsa mer om våra program och hur du ansöker på vår hemsida!Hittade du inte vad du sökte?