Fritidsgården i Sibbhult

Välkomna till Sibbhults ungdomsgård!

Sibbhults Ungdomsgård är ett Aktivitetshus för unga som erbjuder alla möjliga aktiviteter varje vecka!

Vi har öppet för åk 4 upp till 18 år följande dagar:

Tisdag 14.30 – 19.30

Onsdag 14.30-19.30

Torsdag 14.30 – 19.30

”Ateljé UG”

Vi har vår fantastiska Ateljé om är öppen varje dag och där har vi ”veckans skapande” för den som vill. Annars är det fritt skapande som man känner för!

”Uteaktivitet” Vi på Ug uppmuntrar uteaktiviteter av alla dess slag! Bl.a går vi ut i skog och mark, plockar svamp, grillar korv, spelar bollsporter, fiskar och mycket mera! Sibbhults Ungdomsgård tycker det är super lyxigt med närheten till naturen!

Detta är även en utav våra insatser vi gör för att minska smittspridning av cov19!

”Kökshäng” – Det är precis som det låter vi hänger i köket! Här nördar vi ner oss i sånt som vi vill äta och dricka! Vi bakar, lagar mat syltar & saftar, torkar kryddor och mycket annat smått & gott! Vi får besök av gäster som är kunniga på olika sätt i mat och dryck.

 

Alla våra aktiviteter är kostnadsfria och vi bjuder på allt vi bakar och lagar tillsammans! Ingen av aktiviteterna krävs någon föranmälan eller skyldighet att delta.

Oavsett aktivitet är ungdomsgården alltid öppen för umgänge och häng! Vi har även biljard, Airhocky, pingis, och annat kul!

Ta en mumsig fika i vårt härliga café där kan man t.ex spela spel och läsa tidningar & böcker. I Cafét handlar man till självkostnadspriser. Allt är hembakat och det finns både mellanmål och sötfika och lättare mat. Har du någon allergi bara säg till personalen!

Håll utkik!

Allt som händer på UG kan man följa på våra sociala medier vi finns på Instagram @sibbhultsungdomsgard, Facebook och hemsida www.sibbhultsungdomsgard.se

Kolla gärna in vår fina anslagstavla inne på UG, där kan man läsa om mycket som händer i hela Östra Göinge. Vi affischerar i Sibbhult, Broby, Knislinge samt Glimåkra på torg och skolor om samtliga aktiviteter på Sibbhults Ungdomsgård!

Vi vill stolt presentera vår fina nyrenoverade ungdomsgård i Sibbhult!

Varmt välkommen!


 

 

Hittade du inte vad du sökte?