Göinge Utbildningscenter (IM)

Välkommen till Göinge Utbildningscenter

Vi på Göinge Utbildningscenter vet att god utbildning ger dig större möjligheter att påverka din framtid. Därför har vi skapat ett unikt utbildningscenter i Sibbhult, där vi rustar dig för framtidens utmaningar.

Vi värdesätter gemenskap och samhörighet samtidigt som vi främjar varje individs unika potential. På Göinge Utbildningscenter finner du en stark sammanhållning mellan lärare och elever, där vi strävar efter att skapa en trygg miljö som inspirerar till personlig utveckling och självständigt ansvarstagande för både studier och framtid.

Våra utbildningsprogram:

IMA – Individuellt alternativ

Detta program är skräddarsytt för att förbereda dig för yrkesintroduktion, fortsatt utbildning eller inträde på arbetsmarknaden. Vi anpassar undervisningen individuellt efter varje elevs behov och välkomnar även elever från grundsärskolan.

IMY – Yrkesintroduktion

Yrkesinriktad utbildning som syftar till att underlätta din etablering på arbetsmarknaden eller dina fortsatta studier inom ett yrkesprogram. Programmet erbjuds både för grupper och individuellt, och även elever från grundsärskolan kan delta om de bedöms vara redo för utmaningen. Varaktigheten sträcker sig vanligtvis över 1-3 år.

Våra yrkesintroduktionsprogram:
  • Vård- och omsorgsutbildningen
  • Industriteknisk utbildning med specialiseringar inom svets, sten eller CNC.

IMS – Språkintroduktion

Detta program är skräddarsytt för nyanlända ungdomar och erbjuder en anpassad inlärning av svenska för att underlätta övergången till gymnasieskolan eller annan fortsatt utbildning.

På Göinge Utbildningscenter strävar vi efter att möta varje elevs individuella behov och stödja deras utveckling inför framtida utmaningar. Vi är här för att hjälpa dig forma din framtid och uppnå dina mål.

Besöksadress:
Källgatan 12
289 72 Sibbhult
tel. 044-775 64 00

Postadress:
Östra Göinge kommun
Att: Göinge utbildningscenter
Box 66
289 03 Broby

Rektor:
Krister Granlund Ramström tel. 044-775 64 06
krister.granlundramstrom@ostragoinge.se

Verksamhetsområdeschef:
Cecilia Flood tel. 044-775 60 14
cecilia.flood@ostragoinge.se

 


Hittade du inte vad du sökte?