Anmälan till Musikskolan

 

För information om hur lämnade personuppgifter hanteras se hantering av personuppgifter.

Välkommen att göra en anmälan till musikskolan i Östra Göinge! Notera att musikskolan har antagningsstopp för vuxna till ämnesverksamhet (instrument/sång). Kontakta gärna musikskolan för mer information.

*” anger obligatoriska fält

Följande person anmäls till musikskolan*
(SMS-tjänst används för att snabbt nå ut med information vid t.ex. inställda lektioner.)
Om du enbart kan tänka dig ett alternativ - välj inte något andra- eller tredjehandsval. Instrument markerade med asterisk(*) kan hyras genom musikskolan. Fri hyra första terminen för trombon, baryton, valthorn, klarinett, cello och altfiol. Piano (digitalpiano) kan hyras men finns i ett begränsat antal.
Det går bra att delta i ämnesverksamhet (instrument/sång) och gruppverksamhet samtidigt. Om anmälan endast gäller grupp utelämnas förstahands-, andrahands- och tredjehandsval.
Publicering av media där anmäld person förekommer?*
Musikskolan framställer mycket eget material som publiceras på Internet. Får musikskolan använda bilder och annan media där anmäld person förekommer?
Anmälarens namn*
Anmälan av barn och ungdom görs alltid av vårdnadshavare. Anmälaren blir betalningsansvarig för musikskolans tjänster om inte annan överenskommelse görs. Om anmälan gäller myndig person, var vänlig uppge namn och personuppgifter för anmäld person även här.
Om speltid önskas under fritids på barnets skola, fyll om möjligt i aktuella fritidstider.
Bekräfta anmälarens identitet*


 

 

Hittade du inte vad du sökte?