Fritidsgården i Knislinge

Biljardspel.

Knislinge fritidsgård drivs i kommunal regi och har sin verksamhet i Snapphaneskolans lokaler. Fritidsgården erbjuder en mötesplats med möjlighet till aktiviteter av olika slag, avkoppling tillsammans med kompisar som därmed främjar till att skapa relationer med kamrater i olika åldrar. Att skapa en trivsam och aktiv fritidsgård i en trygg miljö men att även fungera som ett vuxenstöd är vårt huvudsakliga syfte. Medlemskap krävs. Medlemmar besöker och lämnar fritidsgården under eget och föräldrars ansvar. Vi bedriver naturligtvis en drogfri verksamhet.

Följ Knislinge Fritidsgård på instagram för att se vad som händer @Knislingefritidsgård

Öppet fredagar 17.30-22.00

Fritidsgårdens telefonnr: 0709-536519

Fritidsledarna jobbar också i skolan även om en del utav oss då har andra uppdrag. På så vis skapar vi automatiskt en naturlig kontakt med alla skolans elever och fritidsgårdens besökare möts inte av några främmande ansikten.

På fritidsgården kan man aktivera sig själv och tillsammans med kompisarna finns det möjlighet till sällskapsspel, TV med spelkonsoler till X-box, Playstation och Wii, TV, biljard, fotbollsspel, airhockey och pingis. Utomhus finns basketplan som även kan utnyttjas till att spela streethockey, bandy och köra inlines. Vi har tillgång till beachhandboll- och fotbollsplan.  Vi ordnar turneringar av olika slag där alla kan vara med.

Eller varför inte bara ta en fika i fritidsgårdens café? Aktiviteter utanför fritidsgårdens väggar erbjuds regelbundet såsom bil- och andra mässor, Laserdome, gocart, fiske, bowling, skridskor, curling, shopping, fotbolls- och ishockeymatcher, musikaler och teater, en skidresa och vårens traditionella Lisebergsresa etc. Dessa aktiviteter erbjuds till kraftigt reducerat pris.

Det händer att vi har åldersgräns på vissa aktiviteter – ibland får de yngsta stanna hemma och ibland får de äldre stå över. Under loven erbjuds särskilda lovaktiviteter, vilka presenteras på fritidsgårdens anslagstavla och på särskilda anmälningslappar som delas ut i klassen eller finns att hämta i kiosken. Håll utkik på vår anslagstavla.

Vad vore en fritidsgård utan kiosk? Även om vi finns i samma lokaler skiljer vi på skola och fritidsgård, inte minst vad gäller sortimentet i kiosken. Under skoltid finns det möjlighet att köpa frukt, frallor, baguetter, risifrutti, yoghurt, Loka, kaffe, te och varm choklad. När fritidsgården öppnar utökar vi med läsk, godis, chips, chokladbollar, choklad och panpizza. På fredagskvällarna står vi för hämtning av pizza, om man är sugen på att beställa och käka tillsammans med kompisarna. Ibland grillar vi korv. Ibland bakar vi chokladbollar. Kan hända att vi bjuder på popcorn. Kanske blir vi sugna på toast.

Hjärtligt välkomna!

Önskar Pernilla med personal!


Biljardspel.

Hittade du inte vad du sökte?