Skånes gröna hjärta på Instagram

Skånes gröna hjärtas konto på Instagram finns till för att sprida bilden av Östra Göinge och visa upp olika sidor av den plats som vi älskar och känner oss stolta över.

Kontot har styrts av företagare, idrottare, ambassadörer, eldsjälar och många fler. Östra Göinge är en plats med många talanger och intressanta personer och det märks inte minst på kontot Skånes gröna hjärta.

Hjälp till att visa upp vår vackra plats – Skånes gröna hjärta

Från och med 2021 kommer kontot Skånes gröna hjärta få en lite annan utformning och vi ser fram emot att fylla även detta år med vackra bilder.

Allt du behöver göra är att tagga dina bilder från Östra Göinge med #skånesgrönahjärta så finns möjligheten att de dyker upp på kontot.

Hjälp till att bidra så kan vi tillsammans visa alla vackra smultronställen i Skånes gröna hjärta!

Tre snabba tips till en lyckad instagrambild:

1. Hitta ljuset. Ljuset är viktigt för en bra bild. Det absolut bästa är kanske ”gyllene timmen”, den tid precis efter att solen gått upp och strax innan den går ner.
2. Utmana perspektiven. Ett högt träd kan se helt olika ut om du står långt ifrån eller går nära och vrider kameran längs stammen.
3. Lyft fram detaljer. Arbeta med förgrund/bakgrund. En vacker solnedgång kan få ett ökat djup om du har någonting i förgrunden.


Hittade du inte vad du sökte?