Bli Skånes gröna hjärta under en vecka!

Instagrams logotyp

Skånes gröna hjärtas konto på Instagram finns till för att sprida bilden av Östra Göinge och visa upp olika sidor av den plats som vi älskar och känner oss stolta över. Här kan du läsa mer om kontot och hur du gör för att anmäla ditt intresse för att hålla i det en vecka.

Kontot har styrts av företagare, idrottare, ambassadörer, eldsjälar och många fler. Östra Göinge är en plats med många talanger och intressanta personer och det märks inte minst på kontot Skånes gröna hjärta.

Representera Skånes gröna hjärta på Instagram

Att styra kontot innebär att du laddar upp några bilder om dagen i en vecka och visar upp ditt Östra Göinge. Vad du lägger upp för bilder är upp till dig själv – du kan visa bilder från ditt arbete, ditt fritidsintresse, en speciell veckas händelser osv. Så länge bilderna har en tydlig koppling till Östra Göinge.
Vad du däremot ska undvika är att prata partipolitik, sprida uppenbar reklam eller ladda upp bilder från din vilda hemmafest.

Anmäl dig själv eller tipsa om någon du känner

Om du vill representera Östra Göinge under en vecka genom att ha hand om Instagramkontot eller om du vet någon som skulle passa perfekt för uppgiften, fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig om du blir utvald att instagramma.

 


 

 

Hittade du inte vad du sökte?