Anmälan till Sommarskoj 2024

Bild med ljusblå himmellik bakgrund samt texten "sommarskoj!" där första o:et är en sol.

Nu kan du som går i årskurs 4-7 anmäla dig till Sommarskoj, som pågår den 12-20 juni.

På årets program finns bland annat en tur till Kreativum i Karlshamn, fiske i Harasjömåla, Tosselilla sommarland, konst på Wanås och olika sportaktiviteter!

Sista dagen att anmäla sig till de olika aktiviteterna är den 28 april.

Transport med buss

I avgiften ingår entré och transport till och från aktiviteten. Vi åker bekvämt med Kagans Buss. Tider som nämns i rutan är tider för aktiviteten, resetider tillkommer. Busslistan publiceras i maj.

Aktiviteterna

Här kan du läsa mer om alla aktiviteterna och längre ner på webbsidan kan du anmäla dig. Observera att du som kan vara med på Sommarskoj 2024 går i årkurs 4-7 under vårterminen.

Onsdagen den 12 juni kl. 10-13: Fotbollsturnering på Färevallen i Sibbhult (60 kr)

Vi spelar en fotbollsturnering på Färevallens fina konstgräsplaner med Sibbhults IF. Sommarskoj tar med sin lilla kiosk.

Torsdagen den 13 juni kl. 11-14: Kreativum i Karlshamn (130 kr)

Ett upptäckarcenter fyllt med klurigheter i naturens och teknikens värld för dig som är nyfiken på hur vår omvärld funkar. Ta med egen matsäck, kläder efter väder, sittunderlag och egen matsäck. Cafeteria och souvenirshop finns (kontantfritt).

Fredagen den 14 juni kl. 09.30-12.30: Konst och natur på Wanås Konst (60 kr)

På Wanås möts konst och natur. Tillsammans utforskar vi konsten ute i skulpturparken sedan går vi in i verkstaden och provar att göra vår egen konst. Ha gärna oömma kläder på dig. Ta med egen matsäck. Caféet är öppet och glass finns att köpa.

Måndagen den 17 juni kl. 08.30-13.00: Ädelfiske i Harasjömåla (100 kr)

Ta med eget fiskespö och annan utrustning som hör fiske till samt matsäck. Här får du använda vilket agn du vill. Flytväst rekommenderas. Ta med kläder efter väder, sittunderlag och egen matsäck. Och du, glöm inte fiskelyckan!  Sommarskoj tar med sin lilla kiosk. Du måste vara simkunnig för att få följa med!

Tisdagen den 18 juni kl. 10-13: Bowling, judo och handboll i Knislinge (60 kr)

Endast för årskurs 4
Har du aldrig testat bowling, judo eller handboll så ta chansen nu! Och du som har testat – du vet redan hur kul det är. Det finns fyra banor i bowlinghallen och vi delar in i grupper. Vi testar judo och handboll i sporthallen för gruppen som inte bowlar. Vi får proffshjälp av föreningarnas ledare (Göinge HK och Knislinge Budoklubb). Ta med egen fika. Liten kiosk finns på plats.

Onsdagen den 19 juni kl. 10-16: Tosselilla sommarland i Tomelilla (250 kr)

Endast för dig i årskurs 5-7
Tivoli, vattenparadis, gocart, hoppborgar, trampbåtar, djur, linbana och en massa annat ballt.  OBS! Vi har fått rekommendationer från Tosselilla att INTE ta med några värdesaker eftersom det tyvärr förekommit stölder. Väskor kan lämnas vid grillplatsen under eget ansvar. Det finns låsbara skåp.  Ta med egen matsäck och badkläder om du vill bada. Mat/fika/glass finns att köpa. Du måste vara simkunnig för att få vara vid vattenlandet.

Torsdagen den 20 juni kl. 10-13: Tennis och bangolf i Hanaskog (60 kr)

Vi testar bangolf på Ringens fina banor och spelar tennis på utebanorna med Qviinge tennisklubb. Ta med kläder efter väder och egen matsäck. Liten kiosk finns.

Kontakt för mer information om Sommarskoj

Pernilla Persson, Knislinge Fritidsgård
Telefon/SMS: 0709-53 65 19.
Mejladress: pernilla.l.persson@ostragoinge.se
Under Sommarskoj nås Pernilla vardagar klockan 7-17.

I det här dokumentet hittar du programmet ovan och en del praktisk information.

Anmälan och betalning

Anmälan görs via formuläret nedan senast den 25 april av vårdnadshavare. Det finns ingen möjlighet att efteranmäla.

Anmälan är bindande, inga återbetalningar görs såvida inte aktiviteterna ställs in av arrangören. Man kan inte byta plats med någon som avbokat.

Betalning görs till bankgiro 744-1983 (ej Swish) och ska vara oss tillhanda senast fredagen den 26 april. Skriv barnets för- och efternamn i meddelanderutan. Observera att inbetalningar som kommer in efter den 26 april kan lämnas utan åtgärd och anmäld plats till aktivitet kan strykas. Om du betalar för färre eller fler aktiviteter än vad barnet anmälts till, vänligen meddela via SMS eller mejl för att underlätta administrationen.

 

 


Hittade du inte vad du sökte?