Skånes gröna hjärta

Skånes gröna hjärta är för alla som vill sprida en positiv bild av platsen Östra Göinge. Om vi alla hjälps åt att tala gott om platsen vi bor, verkar och lever på så visar vi att Östra Göinge är en plats att räkna med. Tillsammans kan vi svara på frågan varför man ska flytta hit, starta företag här eller besöka oss.

 

 

 

 

VÅGA! drömma – satsa – vinna

Kom till höstens bästa eftermiddag! Vill du bli inspirerad eller är du helt enkelt bara lite mer nyfiken på ambassadörerna för Skånes gröna hjärta? Lördagen den 9 november är du välkommen till en personlig och härlig stund på Pappersbruket i Östanå.

På plats får du träffa fyra av Skånes gröna hjärtas ambassadörer: Sofia Nilsson, Anna Odebäck, Martin Nygren och Lizette Scheich. Ta chansen att lära känna dem lite närmare, höra deras drömmar, satsningar och hur de lyckats komma dit de är idag. De kommer att dela med sig av sina bästa tips och du får möjlighet att ställa frågor direkt till dem.

Om du har en fråga till någon av ambassadörerna och inte vill ställa den själv på plats så kan du skriva ner din fråga redan i anmälningsformuläret, så kommer den att läsas upp under eventet.

Eventet är kostnadsfritt. Vi bjuder på te/kaffe och något lättare tilltugg.

Datum: Lördagen den 9 november
Tid: 13.00-15.00
Plats: Pappersbruket i Östanå
Anmäl dig senast: 2019-11-06

Anmälan VÅGA! drömma-satsa-vinna

Vi behöver spara och behandla dina personuppgifter för att kunna hantera din anmälan till tillväxtfrukosten. Den rättsliga grunden för behandlingen är uppgift av allmänt intresse. På www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/ finns mer information om hur Östra Göinge kommun behandlar personuppgifter.

 

 


 

 

Hittade du inte vad du sökte?