Platsmagasin

Bo, lev och upplev i Östra Göinge! Nu får du som lokal aktör möjlighet till exponering i ett nytt interaktivt magasin. Magasinet riktar sig till alla som är nyfikna på, vill besöka och uppleva Östra Göinge.

Vi som känner till vår plats, vi vet att Östra Göinge har ovärderliga värden för dem som bor, lever och verkar här. Östra Göinge bjuder på en fantastisk natur och möjlighet till friluftsliv, ett stort kulturutbud, en stark företagsanda och ett rikt föreningsliv. Det här tycker vi att fler ska få veta!

Därför tas ett helt nytt interaktivt magasin fram. I magasinet lyfts alla möjligheter till upplevelser i Östra Göinge, men även vilken fantastisk plats det är att bo, verka och leva på.

Magasinet både trycks och blir digitalt

I det digitala magasinet får läsarna en fin upplevelse eftersom magasinet är responsivt och anpassar sig för olika format som mobiltelefon, surfplatta och datorns webbläsare. Det är även interaktivt och upplevs levande eftersom läsarna kan klicka sig vidare till företagens webbsidor från magasinet.

Det digitala magasinet sprids i sociala medier, exempelvis Facebook, Linkedin och Instagram. Och det tryckta delas ut på strategiska platser samt delas ut vid evenemang.

En unik möjlighet att synas

I samband med att magasinet tas fram ger vi dig som företagare möjligheten att medverka i magasinet med en värdeskapande annons. Magasinet sprids till såväl turister som Göingebor – i hela kommunen och i olika sociala medier.

Intresserad?

Östra Göinge kommun har inlett ett samarbete med JS Sverige, som har över 25 års erfarenhet av att producera tryckta och digitala magasin för kommuner. JS Sverige kommer ta kontakt med er för att berätta mer om vilka möjligheter som finns.

Om du redan nu är intresserad av att vara med eller vill veta mer, är du välkommen att kontakta JS Sverige på telefonnummer 040-699 09 00.

Vi hoppas att du, precis som vi, ser möjligheten i att profilera er verksamhet i magasinet. Det är det vi alla är och gör tillsammans som får Östra Göinge att lyfta.


Hittade du inte vad du sökte?