Jag försöker att engagera mig om jag har möjlighet till det!

Bild på Patrik Isaksson vid en traktor.

Patrick Isaksson – företagare och engagerad föreningsprofil från Hanaskog, bosatt i Knislinge.

Tack Thomas, för stafettpinnen!

Patrick heter jag. Jag är uppvuxen i Hanaskog och sedan 18 års ålder har jag varit bosatt i Knislinge med omnejd. Idag bor jag på ”Västerområdet” tillsammans med min familj: Sambo Sandra samt fyra döttrarna Disa, Thira, Iris och Livia. Där vi bor är en härlig plats att bo på. Det är ett lugnt och skönt område där barnen har nära till bland annat kompisar och skola.

Sport, sport och sport

Jag är även fotbollstränare för Hanaskogs IS herrlag som idag verkar i division 4 efter att vi vann div 5 år 2023.

Fotbollen är en härlig sidosyssla och avkoppling från arbetet som entreprenadchef. Jag är försöker engagera mig nere på Hanaskogs idrottsplats, Västra Hed, där jag hjälper till att fixa och dona tillsammans med några pågar. Västra Hed är absolut Östra Göinge finaste idrottsplats!

Två av mina barn Thira och Iris är aktiva inom fotbollen för IFK Knislinge så även på Helgevallen betar man av någon timme då och då. Min äldsta dotter Disa satsar på sin handboll och spelar inne i IFK Kristianstad där även jag är verksam i ledarstaben. Min yngsta dotter Livia är bara två år, så får avvakta något år innan hon drar igång med sporten.

Bild på patrick isaksson i en guldhatt på en fotbollsplan tillsammans med två av sina döttrar.

Jubel när Hanaskogs IS herrar vann division 5 förra året.

Företagande och engagemang hand i hand

Sedan 2016 har jag ensam ägt och drivit PA:s Mark & Schakt Entreprenad AB, som blev utsedda till ”Årets nyföretagare 2017”. Bolaget har även verkat i föreningar runt om genom sponsrat och varit verksam i en del föreningar i kommunen och även lite utanför, bland annat i Glimma Hockey, IFK Knislinge, Hanaskogs IS, Glimåkra IF, Sibbhults IF, VMA IK, IFK Kristianstad för att nämna några. Bolaget mådde bra under tiden, sysselsatte en del folk från kommunen med arbete och som mest 23 anställda.

Vi har under åren också ideellt alltid ställt upp för Time to rock. Jag försöker ställa upp om jag har möjlighet – och det gjorde bolaget också.

Bolaget valde jag att sälja hösten 2022 och sedan dess inte ägt bolaget eller varit verksam i bolaget.

Sedan 2017 äger jag några fastigheter i kommunen, där jag hyr ut fräscha fastigheter – det gör jag mer än gärna i Östra Göinge.

Stafettpinnen lämnar jag över till Isabella Skagerholm som är företagare i Östra Göinge.

Fler Göingebor som berättar om göingar och Skånes gröna hjärta hittar du här.


Bild på Patrick Isaksson bredvid en traktor.

Patrik Isaksson - företagare och engagerad föreningsprofil från Hanaskog, bosatt i Knislinge.

Hittade du inte vad du sökte?