Arbeta i vår bemanningsenhet

I Östra Göinge kommun har vi en gemensam bemanningsenhet för kommunens verksamheter där vår främsta uppgift är att bemanna korttidsfrånvaro. Bemanningsenheten består dels av ett bemanningsteam med undersköterskor och barnsköterskor som arbetar heltid. Utöver det har vi timvikarier som täcker upp. Vi bemannar ca 1500–1700 pass per månad. Hela vår verksamhet bygger på att medarbetarna i bemanningen är personer med olika kompetenser som vill, kan och har förmåga att arbeta brett inom:

  • Hälsa och omsorg (äldreomsorg, LSS, Personligassistans, dagligverksamhet)
  • Förskola och skola
  • Lokalvård
  • Måltidsenheten
  • Kundtjänst

Arbeta hos oss

Att vara en del av bemanningen innebär att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du kan börja morgonen med att vara i hemtjänsten och avsluta dagen på ett äldreboende. Det beror på var du som timvikarie behöver täcka upp.

Som timvikarie avgör du själv hur mycket du vill arbeta genom att göra dig tillgänglig de tiderna som passar dig.

Om du gillar omväxlande arbetsuppgifter och vill få erfarenheter från olika verksamheter är du välkommen att söka dig till oss!

För att kunna arbeta hos oss behöver du vara minst 18 år och det är önskvärt att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Har vi någon ledig tjänst ute hittar du det under Jobba hos oss.

Vad händer efter jag har skickat in ansökan?

Vi kommer att ringa dig om du blir kallad till anställningsintervju efter att ansökningstiden har gått ut. Tänk på att ta med dig betyg och telefonnummer till vidtalad referens.

För att få anställning måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister eftersom vår verksamhet pågår inom Östra Göinges kommuns skolor och förskolor.

Kontakta oss

Har du andra funderingar om hur det är att arbeta hos oss? Skicka in din fråga till bemanningen@ostragoinge.se
Du kan även ringa till oss på 044-775 6640.

Vi som arbetar på bemanningsenheten:

Cecilia Sonesson, Enhetschef Bemanning
Josefin Svärd, Bemanningsspecialist
Carolin Linderoth, Bemanningsassistent


Hittade du inte vad du sökte?