Framtidsdrömmar

Bild på fyra ungdomar utanför Snapphanehallen och texten Tack för din anmälan till framtidsdrömmar.

Du är 14-15 år gammal och ska snart bestämma dig vad du vill arbeta med i ditt vuxna liv…

Det är förutsättningarna de ca 370 elever har som ni kommer möta under Framtidsdrömmars två halvdagar. En del av ungdomarna har kanske redan framtidsdrömmen klar för sig, medan majoriteten ännu famlar i den djungel som arbetsmarknaden faktiskt är.

Er uppgift blir att så tydligt och inspirerande som möjligt visa vad er bransch kan innebära om eleven ni har framför er väljer just den inriktningen.

Det kan exempelvis vara att ni visar redskap och utrustning samt berättar om karriärmöjligheter. Ni kan även ge möjlighet till ”prova på”. Endast fantasin sätter gränser!

Kompletterande uppgifter

För att få så väl fungerande mässor som möjligt behöver vi veta hur era behov ser ut så snart som möjligt, dock senast den 29 april. Ange vad ni behöver via formuläret nedan.

Tack för att ni vill vara en del av Östra Göinges kompetensutveckling och våra ungdomars framtid!

Anmälan till Framtidsdrömmar

Vi behöver spara och behandla dina personuppgifter för att kunna hantera din anmälan till Framtidsdrömmar. Den rättsliga grunden för behandlingen är uppgift av allmänt intresse. På www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/ finns mer information om hur Östra Göinge kommun behandlar personuppgifter.
  • En monteryta är 2 meter bred.


Hittade du inte vad du sökte?