Tillväxtträffar

Vi vill ständigt skapa nya mötesplatser och utveckla de befintliga. Platser att mötas, utbyta erfarenheter och skapa affärer för tillväxt. Det behöver inte vara kommunen som utvecklar mötes, utan det kan lika gärna vara ett nätverk, ett företag, en organisation eller varför inte, en privatperson.

Kommande tillväxtträffar aviseras på den här webbsidan, på tillväxtenhetens Facebooksida samt i nyhetsbreven med tema tillväxt.

Bild på Tarkettfabriken tillsammans med orange cirkel med texten "Branschfrukost 10 april 07.30-09.00".

Branschfrukost för tillverknings- och bearbetningsindustrin

Tid och plats: Onsdagen den 10 april klockan 07.30-09.00 på Tarkett i Hanaskog
Tema: Elförsörjning

Du kan vänta dig ett spännande upplägg med en kompetent panel. Dessutom får vi en företagspresentation och fabriksvisning av Tarkett.

Utöver presentation av Tarkett och E.on kan ni förvänta er ett spännande samtal mellan en kompetent panel som består av:

  • Jimmy Persson, platschef Tarkett
  • Fredrik Zöögling, koncernchef för Sibbhultsverken Group
  • Camilla Dahlin, vice VD IUC, TechTank
  • Peter Hjalmar, regionchef SYD E.on

Panelsamtalet leds av Jonas Haak, VD Kristianstad/Österlen Airport samt ordförande Krinova Incubator and Science Park.

Efter frukosten och panelsamtalet kommer det även ges möjlighet till fabriksvisning, du anmäler ditt intresse till visningen i anmälan. Visningen startar ca klockan 09.00.

En enklare frukost ingår.

Välkommen!

Anmälan till branschfrukost den 10 april

Vi behöver spara och behandla dina personuppgifter för att kunna hantera din anmälan frukostträffen. Den rättsliga grunden för behandlingen är uppgift av allmänt intresse. På www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/ finns mer information om hur Östra Göinge kommun behandlar personuppgifter.


Åhörare som lyssnar till talare

Hittade du inte vad du sökte?