Mark och lokaler

Mark och lokaler

Det finns gott om attraktiv detaljplanerad mark till företag runt om i Östra Göinge kommun. Vi kan erbjuda lokaler i varierande storlek till låga kostnader. Kontakta Näringslivschefen så får du hjälp.

Lediga lokaler för företagsverksamhet tillhandahålls av privata fastighetsägare i Östra Göinge, du kan finna dessa om du klickar på länken nedan.

Mark finns också att tillgå i Broby, Knislinge, Glimåkra samt Sibbhult. Bastholmen är kommunens senaste och största område för företagsverksamhet. På Bastholmen, centralt beläget vid Broby i korsningen mellan väg 19 och väg 23, äger Östra Göinge kommun 60 hektar mark som är förberedd för etablering.

För dig som vill hyra ut

Vi har gjort det enkelt för dig som vill hyra ut lokaler och mark. Tillsammans med Lokalguiden kan du kostnadsfritt lägga ut ditt utbud för lokalsökande. Fyll i dina uppgifter i formuläret så skickas inloggningsuppgifter till dig. Har du frågor? Kontakta kommun@lokalguiden.se

Här kan du kostnadsfritt registrera dig som fastighetsägare. Välj alternativ 3 och välj Östra Göinge kommun i listan över kommuner.

Sök lediga fastigheter och mark i Östra Göinge kommun >>

Sök lediga fastigheter och mark i nordöstra Skåne >>

Kontakt

Näringslivschef, Fredrik Persson,  044-775 64 10, fredrik.persson@ostragoinge.se

Byggnadsinspektör Johan Elofsson 044-775 60 28

Enhetschef Mark & Exploatering Henrik Arvidsson, 044-775 62 42 henrik.arvidsson@ostragoinge.se

 

 


 

 

Hittade du inte vad du sökte?