Mark och lokaler

Utemuseum i tågvagn

Det finns gott om attraktiv detaljplanerad mark till företag runt om i Östra Göinge kommun. Vi kan erbjuda lokaler i varierande storlek till låga kostnader. Kontakta Näringslivschefen så får du hjälp.

Lediga lokaler för företagsverksamhet tillhandahålls av privata fastighetsägare i Östra Göinge, du kan finna dessa om du klickar på länken nedan.

Mark finns också att tillgå i Broby, Knislinge, Glimåkra samt Sibbhult. Bastholmen är kommunens senaste och största område för företagsverksamhet. På Bastholmen, centralt beläget vid Broby i korsningen mellan väg 19 och väg 23, äger Östra Göinge kommun 60 hektar mark som är förberedd för etablering.

För dig som vill hyra ut

Vi samarbetar med Objektvision.se – Sveriges största marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter och mark, för att hjälpa fastighetsägare och företag att etablera sig i Östra Göinges kommun. Samarbetet innebär att du som fastighetsägare eller företagare kostnadsfritt kan annonsera dina kommersiella objekt på Objektvision.se genom vårt kommunavtal.

Registrera dig som fastighetsägare/Sök fastighet och tomt

Här kan du kostnadsfritt registrera dig som fastighetsägare.
Här kan du söka efter lediga fastigheter och mark i Östra Göinge kommun.

Kontakt

 

Frågor kring lokal

Näringslivschef Fredrik Persson
fredrik.persson@ostragoinge.se | 044-775 64 10

Frågor kring mark

Henrik Arvidsson, mark- och exploateringschef
henrik.arvidsson@ostragoinge.se | 044-775 62 42

 


Utemuseum i tågvagn

Hittade du inte vad du sökte?