Mark och lokaler

Utemuseum i tågvagn

Mark och lokaler

Det finns gott om attraktiv detaljplanerad mark till företag runt om i Östra Göinge kommun. Vi kan erbjuda lokaler i varierande storlek till låga kostnader. Kontakta Näringslivschefen så får du hjälp.

Lediga lokaler för företagsverksamhet tillhandahålls av privata fastighetsägare i Östra Göinge, du kan finna dessa om du klickar på länken nedan.

Mark finns också att tillgå i Broby, Knislinge, Glimåkra samt Sibbhult. Bastholmen är kommunens senaste och största område för företagsverksamhet. På Bastholmen, centralt beläget vid Broby i korsningen mellan väg 19 och väg 23, äger Östra Göinge kommun 60 hektar mark som är förberedd för etablering.

För dig som vill hyra ut

Vi samarbetar med Objektvision.se – Sveriges största marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter och mark, för att hjälpa fastighetsägare och företag att etablera sig i Östra Göinges kommun. Samarbetet innebär att du som fastighetsägare eller företagare kostnadsfritt kan annonsera dina kommersiella objekt på Objektvision.se genom vårt kommunavtal.

Här kan du kostnadsfritt registrera dig som fastighetsägare.

Sök lediga fastigheter och mark i Östra Göinge kommun >>

 

Kontakt

Näringslivschef, Fredrik Persson,  044-775 64 10, fredrik.persson@ostragoinge.se

Byggnadsinspektör Johan Elofsson 044-775 60 28

Enhetschef Mark & Exploatering Henrik Arvidsson, 044-775 62 42 henrik.arvidsson@ostragoinge.se

 

 


Utemuseum i tågvagn

 

 

Hittade du inte vad du sökte?