Stiftelsen RUTH

Har du en bra projektidé för utveckling i nordöstra Skåne?

För dig som ser möjligheter i samverkan mellan kommun, näringsliv och Kristianstad Högskola tipsar vi om Stiftelsen RUTH – en samlande kraft för företagare, forskare och samhällsföreträdare.

Stiftelsen RUTH:s logotyp.

Stiftelsen RUTHs engagemang grundas på kunskap från forskning som bedrivs vid Högskolan Kristianstad.  Det övergripande målet för RUTH är att genom kunskap och kompetensutveckling främja och stimulera utvecklingen av företagsamhet och näringsliv. Inriktningen är att initiera och stödja gränsöverskridande samverkans- och utvecklingsprojekt mellan näringsliv, högskola och kommun. Med gränsöverskridande menas projekt som naturligt inte har en tillhörighet i endast en organisation.

En viktig del av stiftelsen verksamhet är att verifiera projektidéer och finansiera inledande faser. Målsättningen är att ge finansiering till 4–8 projekt per år.

Kontakta oss och berätta mer om din idé

Anna Bertram, tillväxtstrateg i Östra Göinge kommun
anna.bertram@ostragoinge.se | 044-775 60 30
www.stiftelsenruth.se

Bild på medlemmarna i Stiftelsen RUTH.

Delar av Stiftelsen RUTHs styrelse: Maria Block (Bromölla), Stefan Larsson (Hässleholm), Johanna Kjellsson (ekonom), Ludvig Einarsson (EU-kontoret och Skåne Nordost), Anna Bertram (Östra Göinge), Christian Nyhlèn (Krinova Incubator & Science Park), Lisa Källström (Högskolan Kristianstad), Mia Pettersson (Länsförsäkringar) och Britt-Marie Månsson (Sparbanken Skåne).


Logotyp med texten RUTH:

Hittade du inte vad du sökte?