Måltider i förskola och skola

Måltidsenheten ansvarar för 16 olika kök runt omkring i kommunen. De finns vid skolor, förskolor och vård- och omsorgsboende. Det grundläggande målet som måltidsenheten har är att måltiderna ska integreras i respektive verksamhet så mycket som möjligt och att man på så sätt gemensamt med verksamheten kan bidra till att uppnå verksamheternas övergripande mål. Maten som serveras ska vara vällagad, näringsriktig och råvarorna ska vara av god kvalitet.

Matsedlar

Meny

Meny

FÖRSKOLA

Meny

Meny

SKOLA/FRITIDSHEM

Meny

Meny

ÄLDREOMSORG

Vår verksamhet

Måltidsenheten producerar största delen av kommunens måltider till skolor, fritidshem, förskolor och äldreomsorg. Det finns nio tillagningskök och sju mottagnings- och serveringskök som alla är bemannade med erfarna kockar. I de nio tillagningsköken lagas huvudkomponent (t ex kött och sås) till de flesta av våra matgäster.

Totalt lagas det c:a 2800 lunchportioner varje dag samt utöver detta även frukost, kvällsmat och mellanmål till äldreboenden, förskolor och fritidshem. Under år 2023 beräknas måltidsenheten totalt tillaga c:a 900 000 portioner måltider.

Knapp för att komma till Instagram-kontot matislajf

 

Följ måltidsenheten på instagram

@Matislajf


Hittade du inte vad du sökte?