Måndag 27 juni 2016

Bokpicknick

Vi tar med oss boktips och fika ut i parken! Kanske har du också läst eller lyssnat på en bra…

Knislingepodden

Knislingepodden är ett lokalt projekt i Knislinge, för Knislinge och om Knislinge. Podden tar upp saker som händer i byn,…

Bokpicknick måndag den 27 juni!

22 Jun2016
sommarboken bild

För dig mellan 7 och 12 år. Vi tar med oss boktips och fika ut i parken i Broby! Kanske har du läst eller lyssnat på en bra bok som du vill tipsa om? Anmäl dig på telefon 044-775 63 24.

Nu är hela bryggan vid Tydingsjön ny!

22 Jun2016
3

Östra Göinge kommun har bytt ut den resterande träbryggan i Tydinge mot en ny i kompositmaterial, samma bryggsystem finns sedan tidigare även i Sjöhagen.

Bryggan i Tydinge har kompletterats med en plattform längst ut. Fördelarna gentemot en traditionell träbrygga är att risken att få flisor i fötterna försvinner, bryggans ljusa färg gör den sval även varma sommardagar samt […]

Sammanfattning från Kommunfullmäktige 16 juni

21 Jun2016
klubban kf b

Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månaden, senast den 16 juni. Sekreterare vid sammanträdet, Tomas Carvonen, summerar ärendena nedan.

– Beredningen för framtidsstudier presenterade sitt   förslag till slutrapport. Ledamöterna lämnade synpunkter och fick tillfälle att ställa frågor. Synpunkterna skall behandlas av beredningen. Rapporten skall därefter passera kommunstyresen och fastställas av fullmäktige i september.

– Rapporten pekar bland annat […]

Sommarblommor i byarna

21 Jun2016
3

Kommunens Gata & park har smyckat torg, broar, grönområden mm, med sommarblommor och vill hälsa alla kommuninvånare en trevlig sommar!

 

 

 

 

Om du skulle upptäcka något som ser fel ut utomhus kan du göra en felanmälan via e-tjänsten ”felanmälan” här på kommunens hemsida, se bild nedan.

 

På besök hos Kulturteamet

17 Jun2016
bild 2

I Östra Göinge kommun har förskoleverksamheten något som är unikt och skiljer sig från andra kommuner: en ambulerande sång-, teater- dans- och målargrupp som hoppar in när ordinarie förskolepersonal har planeringsdagar.