Måndag 30 maj 2016

Knislingepodden

Knislingepodden är ett lokalt projekt i Knislinge, för Knislinge och om Knislinge. Podden tar upp saker som händer i byn,…

Bilbingo

Färevallen i Sibbhult varje tisdag 18:30 fram till 30/8 Månadsfinal sista tisdagen i maj, juni, juli och augusti. Brickpris:70:- 10-årsjubileum…

Turné med Polisen och kommunen kommer till Knislinge!

30 Maj2016
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tisdag 31 maj vill vi träffa dig i Knislinge!

Som ett led i visionen ”15 000 stolta Göingar” genomför Östra Göinge kommun tillsammans med Polisen en turné med stopp i de fem största orterna.

Med på turnén är politiker, tjänstemän, polis och representanter från föreningsliv, frivilligorganisationer, kyrkor och samfund. För att stärka byarnas attraktivitet att leva, bo och verka i […]

Lyckad picknick i det gröna!

27 Maj2016
Picknick

Den sista kvinnoträffen för vårterminen bjöd på fint väder och härlig stämning!

65 underbara kvinnor hade kommit för att vara med på festligheterna. Vi spenderade eftermiddagen med ett stort knytkalas i den vackra omgivningen vid Immeln. Grillning, sång, dans och kubbspel var några av aktiviteterna under picknicken. Det var en glädjefylld eftermiddag med mycket skratt och vänskap.

Vi vill tacka alla underbara […]

After Work för företagare

26 Maj2016

Den 21 april möttes företagare, kommun och Svenskt Näringsliv för att diskutera hur vi tillsammans förbättrar företagsklimatet i Östra Göinge. Nu fortsätter det arbetet. Häng med!

Tisdagen den 14 juni är det dags för en After Work där vi tillsammans går igenom vad vi tog med oss från det senaste mötet och hur vi blickar […]

Östra Göinge fortsätter att lyfta företagsklimatet!

24 Maj2016
Ranking ÖG, S, SL

Enligt de senaste siffrorna från Svenskt Näringslivs mätningar av företagsklimatet stiger det sammanfattade omdömet i Östra Göinge. När det gäller det sammanfattade omdömet ligger Östra Göinge över rikssnittet och över snittet för Skåne län.

Vi stiger även i mätningar av kommunens service till företagen, allmänhetens attityd till företagande och i dialogen mellan företag och kommunledning.

”Fantastiskt roligt […]

Snart kan du hämta ut din p-skiva!

23 Maj2016
brogatan i knislinge, parkerade bilar nyhetsbild

Den 1 juni 2016 införs krav på parkeringsskivor i Östra Göinge, efter ett politiskt beslut som fattades i februari. Införandet innebär att p-skiva ska användas på tidsbegränsade parkeringar.