Delta i SCB:s medborgarundersökning. Din åsikt är viktig!

23 augusti, 2019

Just nu pågår SCB:s medborgarundersökning där 1200 slumpmässigt utvalda Göingebor får chansen att tycka till om Östra Göinge. De som är utvalda får enkäten hemskickad med posten. Den kan även besvaras via webben. Undersökningen är självklart anonym.Missa inte Sveriges bästa näringslivsdag den 16 september!

22 augusti, 2019

Näringslivsdagens tre huvudpunkter på Stora Scenen är kopplade till ledorden kraft, mod och stolthet. Nytt för i år är att miniseminarierna har ersatts av mer tid till nätverkande, efter önskemål från tidigare år. KRAFTEN i dig med Susanne Pettersson, STOLTHET med duktiga företag från vår region och MODET att gå sin egen väg med Petter.Behöver du fila på ditt CV? Besök vår CV-hjälp!

21 augusti, 2019

Vi hjälper dig med dina ansökningshandlingar och annat som hör jobbsökandet till.
Tid: Tisdagar med start den 27 augusti, kl. 13.00-15.00
Plats: Sandgatan 5 i BrobyPå tisdag välkomnas företag och arbetssökande till höstens första Göingematchning!

21 augusti, 2019

Genom Göingematchningens upplägg kan du som kommer få ett försprång jämfört med att enbart söka utannonserade tjänster. Just nu hjälper vi två företag i närområdet med rekrytering: Ett industriföretag inom träindustrin och ett företag som söker reparatör till hushållsmaskiner (för upplärning).Louise Hoffsten till Glimåkra!

21 augusti, 2019

Tisdag den 10 september kl. 19.00 kan man få bevittna ett färgstarkt möte mellan bluesdrottningen Louise Hoffsten och kammarorkestern Musica Vitae.

Louise Hoffsten är en av landets mest folkkära artister med sin respektingivande 30-åriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har även synts i program som Stjärnorna på […]Tidtabeller för skolskjuts läsåret 2019-2020

20 augusti, 2019

Nu ligger tidtabellerna för skolskjuts läsår 2019-2020 på hemsidan. Klicka på länkarna för respektive busslinje och scrolla för att finna din tabell. Enskilda listor för respektive busslinje kommer att läggas upp inom kort.Lokalhistorisk film – Mandelblom, kattfot och blå viol

20 augusti, 2019

Lördagen den 24 augusti börjar hösten serie ”Lokalhistorisk film” på Kulturhuset i Broby.

Då visas filmen ”Mandelblom, kattfot & blå viol”. En film av Anette Lykke Lundberg med ekologen och professorn Sven G. Nilsson i Småland. Filmen handlar om den hotade biologiska mångfalden.

Sven Jensén presenterar och kommenterar filmen.

Entré och biljetter

Fri entré men för att vara säker […]Felutskick av busskort

20 augusti, 2019

Göinge Utbildningscenter informerar idag på sin Facebooksida om att några personer som redan har gått ut gymnasiet ändå har fått busskort hemskickade till sig. Anledningen till missen är att elevregistren inte varit korrekt uppdaterade och att ”gamla” elever fortfarande legat kvar.

Göinge Utbildningscenter uppmanar de som fått ett busskort hemskickat men inte ska gå i skolan, […]Wanås listad som ett av Sveriges bästa gastrohotell

19 augusti, 2019
Wanås

 

Svenska Dagbladet har listat Sveriges 8 bästa gastrohotell där Wanås Restaurant Hotel i Östra Göinge är ett av namnen på listan.

Läs mer på https://www.svd.se/sveriges-8-basta-gastrohotell

 Polisens årliga trygghetsmätning

16 augusti, 2019

I dagarna får 600 slumpvis utvalda medborgare i Östra Göinge kommun en enkät från polisen i brevlådan. Kanske är det du som kan vara med och säga vad du tycker?

Polismyndigheten genomför varje år lokala trygghetsmätningar i 58 kommuner i Skåne och södra Sverige. I Östra Göinge kommun betyder det att 600 slumpvis utvalda medborgare i åldern […]Sida 1 av 14512345...102030...Sista »