...
Torsdag 26 maj 2016

MAJ
JUNI

Lyckad avslutning för Medieutbildningen

13 Maj2016
Medieutbildningen

Fredagen den 13:e blev trots det otursbringande namnet en riktigt lyckad dag. Det var dags för avslutning för medieutbildningen.
Utbildningen har arrangerats av Anna Nicklasson, lärare på GUC och till sin hjälp har hon haft IT-pedagogen Jimmy Ek och Anki Gustavsson från daglig verksamhet. Kursen har bestått av filmskapande, poddradioinspelning och musikskapande och på fredagens avslutning […]

Estetisk kommunikation med dans

12 Maj2016

Eleverna som läser Estetiskt kommunikation fick prova på lite olika danser. Svetsläraren Patrik och hans fru Susanne demonstrerade danserna Foxtrot och Bugg. Därefter fick alla elever prova på att dansa.

Utbildning i Heta Arbeten 21/4

21 Apr2016
IMG_6038

Idag 21/4 är Anticimex på besök på Göingeutbildningscenter för att hålla kursen Heta Arbeten. Kursen innebär att man blir en certifierad sk. Hetarbetare som får utföra arbetsmoment som skapar uppvärmning eller gnistbildning. Utbildningen består av teori, praktik och tillslut en prov. Klarar man provet blir man en certifierad Hetarbetare. Det är elever från Plåt- och […]

Komvuxansökan inför hösten är nu öppnad!

15 Apr2016
Ansökanvux_genväg

Nu ligger alla höstens kurser uppe för ansökan. Klicka på länken Ansökan till vux för att komma till söksidan. Glöm inte att fylla i alla dina personuppgifter korrekt. Korrekt ifyllda personuppgifter underlättar för våra administratörer att hantera din ansökan.