Klarar du ett längre elavbrott?

14 oktober, 2019

Varje höst drabbas Sverige av höststormar. Stormar kan leda till att du måste klara dig en kortare eller längre period utan el, värme och vatten. När en storm är på väg går SMHI ut med en stormvarning.

Förbered dig själv genom att:
Ta bort eller förankra lösa föremål från trädgårdar, uteplatser och balkonger. Till exempel studsmattor, cyklar, […]Välkommen på jobbmatchning på tisdag

14 oktober, 2019

Tisdagen den 15 oktober kl. 10-12 arrangeras nästa jobbmatchningstillfälle. Genom Göingematchningens upplägg kan du som kommer få ett försprång jämfört med att enbart söka utannonserade tjänster.Utställning – Bästa Biennalen

8 oktober, 2019
Staty av liten groda av Bianca Maria Barmen

 

Välkommen på utställning på Kulturhuset onsdagen 9 oktober – fredagen 1 november 2019. Vernissage är onsdagen den 9 oktober kl. 16-18.

BIANCA MARIA BARMEN är Östra Göinge kommuns representant i region Skånes satsning på konst för barn och alla åldrar som visas och presenteras vartannat år.

Bästa Biennalen sätter konstupplevelsen i fokus och synliggör professionell konst för […]Ny entreprenör på Restaurang Tranan!

4 oktober, 2019

Kommunen har nu tecknat avtal med ny leverantör av tjänstekoncessionen på Restaurang Tranan.

Det är företaget Långebro Restaurang o Kafé AB som ska driva restaurangen för allmänheten samt leverera lunch till vissa skolor och förskolor i kommunen. Entreprenörerna Simon Moldovan och Bobban Kukulovic som drivit Åhus Bistro på Kantarellen under många år är ägarna bakom företagsnamnet.

Hur […]Fortsatt stark ekonomi i Östra Göinge

3 oktober, 2019

Kommunens delårsresultat 2019-08-31 är starkt. Prognosen för hela året 2019 är 17,7 miljoner kronor, vilket är 300 tusen kronor bättre än budgeterat resultat. – Vi står inför stora utmaningar framåt, men har ett gynnsamt utgångsläge för att möta dem. Det känns bra nu när vi går in i en ny fyraårsperiod för kommunens mål- och resultatplan, säger kommunstyrelsens ordförande Patric Åberg.