Vi ber om ursäkt för maten!

Många har blivit väldigt besvikna över den måltid som levererades ut till äldreomsorgens kunder igår. De kunder som fått denna måltid kommer att gottgöras och ska inte behöva betala för den. Måltiden var inte tillräckligt bra och vi är inte stolta över den.

– Jag är jätteledsen att det har inträffat och vi tar det på största allvar. Jag har sett bilden som delats i sociala medier och håller med om att den ser riktigt tråkig ut. Dessvärre har bilden tagits lite ur sitt sammanhang eftersom det till soppa alltid ingår smörgås med pålägg och en dessert för att göra måltiden komplett, säger Jenny Skagerholm, enhetschef Östra Göinge kommun.

Maten tillagas och levereras från kommunens kök på Lindgården i Broby. Kunderna kan välja mellan två olika varmrätter varje dag. Det är viktigt att äta hela måltiden, även tillbehör och dessert, och inte spara något för då blir den för liten.

Den mat som kommunen serverar ska vara av hög kvalitet och vi ska upprätthålla den standard vi utlovar, d.v.s. att maten ska vara god, näringsriktig och mättande.

 

Mer information om matdistributionen och måltider till äldre

Bilden visar en komplett måltid till äldreomsorgens kunder i Östra Göinge

Så här ser en komplett måltid ut till äldreomsorgens kunder i Östra Göinge.

 

 

 


Hittade du inte vad du sökte?