Klagomål på bristande information avseende gatusopning

Synpunkt (sammanfattning)

Bor i Sibbhult och enligt er tidsplan ska här sopas vecka 17, alltså nästa vecka. Blir då lite förvånad när sopbilen dyker upp redan idag...
Med tanke på att det i princip inte är många på gatan som sopat än då vi lärt oss av tidigare år att om vi gör det för tidigt så kommer bilarna som kör på gatan att hinna sprätta tillbaka rullgrusen in på våra tomter så att vi får göra om det igen. Det är barn som gärna sparkcyklar på gatan så klart att vi vill ha bort all rullgrus. Känns inte schysst att vi ska dras med grusen till nästa år och att barnen inte ska kunna cykla säkert ute på gatan. Om tidsplanen blivit ändrad kunde ni väl meddelat det på hemsidan så vi hade hunnit sopa i tid.

Svar (sammanfattning)

Vi beklagar att vi har brustit med informationen gällande tiderna på gatusopningen, vi tar till oss denna kritik och kommer att vara mer aktiva fram över. Om det finns platser där resultatet inte blivit tillfredsställande kommer vi ut och efterjusterar detta.
Du kan även göra denna typ av felanmälan via Fixa min gata, vilken du når på startsidan på kommunens hemsida. Där kan man positionera platsen som ärendet berör.

Diarienummer
KS 2021/00895
Typ av synpunkt
Klagomål
Synpunkten inkommen
2021-04-20
Svar lämnat
2021-04-28
Handläggare
Håkan Martinsson, T f Enhetschef Utemiljö

Hittade du inte vad du sökte?