Välkommen på jobbmatchning!

Tisdagen den 27 oktober kl. 10-12 arrangeras nästa jobbmatchningstillfälle, där du som är arbetssökande får möjlighet att matchas mot de företag som kommunens arbetsmarknadsenhet och Arbetsförmedlingen har regelbunden dialog med.

På tisdagens jobbmatch kommer Tau hantverksutbildning (träteknisk utbildning) att vara på plats och berätta om sin arbetsmarknadsutbildning i Osby. Så är du intresserad av inredning eller att bygga och skapa så kanske trä- och möbelindustrin kan vara något för dig.

Utöver det så finns även lite olika jobb att matchas mot, så besök oss gärna för att se om det finns något som skulle kunna passa just dig.

Plats och tid

  • Utomhus, på baksidan av Arbetsmarknadsenhetens och Arbetsförmedlingens lokaler, Kyrkogatan 6 i Broby
  • Tisdagar kl. 10-12.

Mer information

För diskussion om andra utvecklingsmöjligheter finns även studie- och yrkesvägledare tillgängliga. Du behöver inte vara inskriven hos Arbetsförmedlingen för att komma och anmälan behövs inte.

Driver du ett företag?

Arbetsmarknadsenhetens ambition är att hitta kandidater för era anställningsbehov. De företag som deltar väljer själva om de vill vara synliga för de sökande eller anonyma i ett första skede. Matchningen utgår alltid från företagens behov.

Vid tillfällena finns möjlighet att vara med på plats, för att mingla med arbetssökande och kanske ta chansen till en speedintervju.

Kontakt
Jens Skarp, Arbetsmarknadskonsulent
jens.skarp@ostragoinge.se | 044-775 67 31


Hittade du inte vad du sökte?