Uppskattnings-kit delas ut till närmare 650 medarbetare inom skolan

Denna vecka får cirka 650 medarbetare inom skolan ett uppskattnings-kit inför skolstarten. Lärare, förskolelärare, barnskötare, specialpedagoger, fritidspedagoger, assistenter, resurser, kuratorer, logopeder, skolsköterskor, musikskolans pedagoger, kultur- och fritidspersonal, bibliotekarier- och biblioteksassistenter, vaktmästare, lokalvårdare, måltidspersonal, administratörer och rektorer. Eller som vi väljer att titulera dem…DRÖMSKAPARE. För det är just deras roll som möjliggörare av våra barn och elevers drömmar som är så viktig.

Kitet som delas ut lagom till skolstarten består av ett bokmärke, en kopp och en påse drömmar och ska symbolisera de prioriterade områdena framtidsdrömmar, läsning och trygg och säker skola i den långsiktiga skolsatsningen Skolresan 2030.

Personal sitter i soffa med en gåva.

Personal från Glimåkraskolan överraskades med en gåva inför skolstarten.

– Detta är ett sätt för oss att visa uppskattning och peppa våra medarbetare som alla är en viktig del av Skolresan 2030. De är alla drömskapare som till vardags möter barn på förskolor, elever i grundskolan och på vuxenutbildningen och är en del av deras utveckling och resa, säger Cecilia Flood, verksamhetsområdeschef Utbildning.

Det här är Skolresan 2030

Tillsammans kraftsamlar vi och arbetar långsiktigt med skolutveckling för ökad kunskap och måluppfyllelse hos alla barn och unga i Östra Göinge kommun. Till år 2030 har vi höjt skolresultatet till rikssnittet 230 poäng i meritvärde.


Hittade du inte vad du sökte?