Svemestra i Östra Göinge!

2020 är svemesterns år! Och en semester på hemmaplan kan mycket väl leda till din absolut bästa sommar. Det är både klimatsmart, snällare mot plånboken och du får möjlighet att upptäcka nya platser du kanske inte visste fanns. Här i Östra Göinge – Skånes gröna hjärta kan du njuta fullt ut av omgivningarna på flera olika sätt.

På vår hemsida www.ostragoinge.se/svemester har vi listat ett urval av alla ställen du kan se och saker att göra under en svemester i Östra Göinge.

 

Nyhet – fyra nya cykelrundor

Vi har tagit fram fyra cykelrundor för alla cykelsugna med upptäckarlust. Foldrarna med detaljerad vägbeskrivning och karta hittar du här på vår hemsida www.ostragoinge.se/svemester under rubriken Cykla. Lätt att skriva ut och ta med!

Observera att cykelrundorna inte är skyltade. Lägg därför lite extra tid på att läsa igenom den detaljerade vägbeskrivningen som finns i varje folder.

Cykla i Snapphanespår – Upptäck Snapphanebygden i Östra Göinge

Cykeltur med svalkande stopp – En cykeltur för den badsugne i Östra Göinge

Cykla genom historien – Upptäck Östra Göinge och lär känna bygdens historia

Cykeltur i stenbygden – Välkommen att upptäcka stenhistorien i Östra Göinge

 

Dela med dig

Vi hoppas att du får en riktigt härlig sommar här i Östra Göinge. Dela gärna med dig av din göinge-svemester i sociala medier. Använd hashtaggen #östragöinge och #svemesteröstragöinge.


Hittade du inte vad du sökte?