SNOKA-biblioteken förbereder för framtiden

Mellan måndagen den 14 mars och onsdagen den 16 mars kommer biblioteken att byta bibliotekssystem vilket innebär att det inte kommer att vara möjligt att låna eller reservera böcker, film och annan media under den tiden.

Systembytet görs för att möta framtidens utmaningar och krav på en modern och användarvänlig biblioteksverksamhet. Förutom ett nytt bibliotekssystem uppdateras bibliotekens webbsida, www.snokabibliotek.se , med ett nytt fräscht utseende.

Mellan söndagen den 13 mars kl. 17.00 och onsdagen den 16 mars är det inte möjligt att logga in på Mina sidor på www.snokabibliotek.se för att låna eller reservera böcker, media eller film.

Biblioteken i Broby och Knislinge kommer att ha öppet med ordinarie öppettider, under de dagar som systembytet pågår, för besökare som vill läsa tidningar, studera, kopiera med mera på plats.

Biblioteken i Glimåkra, Hanaskog och Sibbhult kommer att vara stängda för besök under de dagar som systembytet pågår. Det gäller även Meröppet i Hanaskog.

Från och med torsdagen den 17 mars kommer nya bibliotekssystemet vara igång och ordinarie öppettider gäller igen på samtliga bibliotek.

Läs mer på www.snokabibliotek.se.

SNOKA-biblioteken är ett samarbete mellan kommunerna Bromölla, Hörby, Hässleholm, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.


Hittade du inte vad du sökte?