Nu finns Göingekartan i kommunens nya kartportal

Östra Göinge kommun har en ny kartportal. Detta är en samlingssida för kartor och kartrelaterade tjänster med koppling till kommunen. Här hittar du bland annat den nya kartan Göingekartan med geografisk information om kommunen.

Kartportalen

Den nya portalen för kartor och appar benämns Kartportalen. I Kartportalen samlar vi kartor, kartberättelser, visualiseringar, temakartor och annat som har med kartor och GIS (geografiskt informationssystem) att göra.

Skärmbild på hur det ser ut inne i Kartportalen.

 Det finns i nuläget tre kartor i Kartportalen:

Göingekartan
Detta är vår nya samlingskarta för geografisk information. Här finns information om fastigheter, detaljplaner, översiktsplan och annan information kopplad till kommunens verksamhet. Vi kommer fylla på denna karta med mer relevant information för kommuninvånare och allmänheten framöver.

Friluftskartan
Här finns information om vandringsleder, cykelleder, kanotleder och andra intressepunkter kopplade till friluftsliv i kommunen.

Lediga tomter
I denna karta finns information om lediga tomter i kommunen.

Hitta till Kartportalen

Kartportalen finns bland genvägarna på vår startsida. Se bild nedan.

Skärmbild som visar var på kommunens externa webb, under genvägar, som du hittar Kartportalen.

Genväg till Kartportalen från kommunens webb.

 

Kontakt

Vi tar gärna emot frågor, önskemål och synpunkter på den nya karttjänsten. Kontakta i så fall Daniel Persson, GIS-ingejör, via mejl: daniel.persson@ostragoinge.se.


Hittade du inte vad du sökte?