Minikonsert med celebert besök på nationaldagen – FULLBOKAD!

Uppdatering: Minikonserten är nu fullbokad men det finns möjlighet att ställa upp sig på en reservlista. Står du på reservlistan så kommer du att bli kontaktad av biblioteket via mejl eller telefon om det blir något återbud.


Det är med glädje vi kan meddela att vi på nationaldagen den 6 juni planerar att genomföra en minikonsert på hembygdsparkens nya scen. Det blir en lättsam och pampig konsert med känd och älskad operamusik, men även inslag av musikal och operett! Passa på att boka redan nu för antalet platser är begränsat.

Programmet börjar med hissande av flaggan, konsert med musikskolans elever och tal. Efter detta följer en konsert med Magnus Svensson, Christina Nilsson och Sebastian Durán.

Magnus Svensson är en av Sveriges främsta pianister. Magnus är konstnärlig ledare för Stockholms konserthus och spelar med vår tids stora stjärnor.

Christina Nilsson är Ystadbördig sångerska och ett av de hetaste nya namnen på operahimmeln. Hon har redan sjungit stora roller som Aida och Elsa i Lohengrin, och arbetet på både Svenska och utländska operahus. Hennes senaste konsert var på Bolsjojteatern i Moskva där hos sjöng tillsammans med Placido Domingo och Anna Netrebko. Och nu är det dags för Broby hembygdspark!

Sebastian Durán, är bariton och när han inte är i väg och arbetar, bor han i Fjälkestad. Han har jobbat både i Sverige och utomlands, senast på Kungliga operan i Stockholm. I höst är han åter aktuell med en av huvudrollerna i Benjamin Brittens ”En midsommarnattsdröm” på Malmö opera.

Från och med den 1 juni kommer nya restriktioner gällande stående och sittande publik att börja gälla i Sverige. Konserten sker i enlighet med dessa restriktioner.

Tid och plats

Söndagen den 6 juni klockan 12-14 i hembygdsparken i Broby

Anmälan

Konserten är gratis men plats måste förbokas. Du bokar din plats genom att mejla till kultur@ostragoinge.se eller genom att ringa biblioteket i Broby på 044-775 61 40.


Hittade du inte vad du sökte?