Miljövänlig el till våra nya äldreboenden

Det är viktigt att ta hand om våra äldre, men samtidigt måste vi tänka på framtida generationer. Därför har Göingebygdens Trygga Hem tecknat ett elavtal som innebär att 3 000 MWh kommer vara producerad av vattenkraft.

”I Östra Göinge uppskattar vi vår natur, den finns nära inpå oss. Vi vet att den är ömtålig och bunden till våra handlingar. Det är just därför som vi valt att teckna ett miljövänligt avtal för våra nya boenden,” säger Sofia Nilsson som är ordförande för föreningen Göingebygdens Trygga hem.

 

 

 

 

Om Göingebygdens Trygga Hem

Göingebygdens Trygga hem är en förening som har stiftats av Östra Göinge kommun samt Riksbyggen. Föreningens mål är att utveckla äldreboendena i Östra Göinge kommun. Den 15 september 2016 förvärvade Göingebygdens Trygga hem kommunens boenden Västanvid i Knislinge och Skogsbrynet i Sibbhult. Anledningen var att skapa en utveckling av boendena. Renovering och ombyggnation av Västanvid har redan påbörjats. I styrelsen för föreningen sitter representanter för PRO och SPF samt chefer i Östra Göinge kommun och representant för Riksbyggen.


Hittade du inte vad du sökte?