Lottie Kvick är kommunens nya HR-chef 

Bild på Lottie Kvick.

Lottie Kvick.

Östra Göinge kommuns HR-chef Ingela Tunel kommer till sommaren att avsluta sin tjänst för att gå i pension. Arbete med att rekrytera hennes ersättare har pågått sedan februari månad. Rekryteringen har nu avslutats och valet har landat på Lottie Kvick.  

Lottie är 48 år gammal och bor med sin familj i Hässleholm. Hon arbetar sedan fyra år tillbaka som HR-chef i Perstorps kommun och har innan dess varit HR-chef på Arbete och välfärdsförvaltningen i Kristianstad.  

– Det är glädjande att det finns ett stort intresse för Östra Göinge kommun, vårt arbete och vår unika styrmodell Göingemodellen. Vi har haft många kompetenta sökande till tjänsten som HR-chef och jag är glad att kunna välkomna Lottie, som är en mycket erfaren HR-chef, till vår kommun, säger kommundirektör Merete Tillman. 

– Jag ser mycket fram emot att ta mig an arbetet i Östra Göinge kommun. Jag har följt kommunen på håll och den tillitsbaserade styrmodellen har lockat mig och passar väl mitt sätt att leda. När denna tjänst dök upp var det en möjlighet jag inte ville missa och jag är glad att jag fått förtroendet att tillsammans med mina blivande kollegor fortsätta det fina arbetet som HR-avdelningen gör, säger Lottie Kvick. 

Lottie tillträder den 1 augusti. 


Hittade du inte vad du sökte?