Författarbesök och konsert när evenemangen drar igång igen!

Nu kan vi äntligen komma igång med roliga och intressanta evenemang på plats igen! Först ut blir ett författarbesök av komikern och författaren Måns Nilsson och en sprudlande konsert med Lena Willemark och Roger Tallroth.

Vi kommer att presentera våra evenemang löpande under året så håll koll här på vår webbplats, på vår facebooksida och i kommande nummer av Espresso så missar du inget.

Författarbesök med Måns Nilsson

Den 6 september får Broby bibliotek besök av komikern och författaren Måns Nilsson. Måns är kanske främst känd som ena halvan av humorduon Anders och Måns, som tillsammans skapat radio och tv tillsammans i över 20 år.

Nu har Måns samarbetat med en annan Anders – nämligen Anders e la Motte, och tillsammans har de skrivit den första delen i vad som planeras bli en serie deckare, med namnet ”Morden på Österlen”.

I ett författarsamtal kommer Måns att berätta om vad som fick honom att slå sig in på författarbanan, om var han hittat inspiration, och om det är svårt som komiker att skriva om hemskheter utan att skämta till det.

Tid och plats: Måndagen den 6 september, klockan 19.00, Kulturhuset Vita skolan i Broby

Fri entré. Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Endast 50 biljetter släpps. Biljetter hämtas/bokas på något av biblioteken eller bokas via e-post: kultur@ostragoinge.se eller via telefon 044-775 61 40 (under Broby biblioteks öppettider). OBS! Inget insläpp utan bokad biljett!

 

Konsert med Lena Willemark & Roger Tallroth

Lena Willemark har under åren komponerat en mängd musik för olika konstellationer och har tagit emot en rad utmärkelser. Roger Tallroth har spelat i nästan alla genrer med många musiker i världsklass.

Ta chansen att se dessa två av Sveriges främsta folkmusiker i ett sprudlande musikaliskt möte!

Tid och plats: torsdagen den 9 september, klockan 19.00, Knislinge Folkets Park

Entré: Vuxna 100 kr, gratis för unga upp till 18 år. Förköp på biblioteken eller boka på kultur@ostragoinge.se eller tel. 044-775 61 40 (under Broby biblioteks öppettider). Även biljettförsäljning vid speltillfället.

Arrangeras i samarbete med Musikskolan och Musikriket/Musik i Syd

 

 


Hittade du inte vad du sökte?