Digitala workshops – var med och skapa bilden av din plats!

Nästa vecka kommer vi att genomföra vår avslutande omgång workshopar i projektet Mitt gröna hjärta och för att slutresultatet ska bli så bra som det bara går, är vi måna om att så många som möjligt har varit med och bidragit. Därför är du hjärtligt välkommen att delta i denna sista omgång workshopar. Det spelar naturligtvis ingen roll om du inte har deltagit tidigare, bättre nu än aldrig!

I tidigare workshopar har vi arbetat med att få fram gemensamma nämnare för Östra Göinge: hur platsen upplevs och definieras av dig som bor eller verkar här. I denna tredje och avslutande workshop ska vi nu validera och implementera, eller med andra ord se om vi är nöjda med resultatet och hur vi jobbar vidare med vårt underlag.

Det här projektet är ett ypperligt tillfälle för dig att påverka och medverka till att bilden av Östra Göinge, Skånes gröna hjärta, blir så som du tycker att den ska vara. En plats blir som allra bäst när vi formar den tillsammans.

Tid och anmälan

Du kan välja mellan två olika tillfällen, ta det alternativ som passar dig bäst. Vi gör alltså samma typ av workshop, men vid två olika tillfällen.

  • Torsdagen den 26 november kl. 15-17
  • Fredagen den 27 november kl. 10-12

Anmäl dig till mittgronahjarta@ostragoinge.se

När du anmäler dig får du en länk som du loggar in på vid aktuellt datum och tid.

 

Om projektet

Platsmarknadsföringsprojektet Mitt gröna hjärta är ett inkluderande samverkansprojekt som har planerats och genomförts gemensamt av Östra Göinge kommun och Högskolan Kristianstad. Målet är att utveckla och stärka platsvarumärket Skånes gröna hjärta och på så sätt tydliggöra platsens identitet, själ och hjärta.


Hittade du inte vad du sökte?