Bor du på landsbygden i Östra Göinge, beställ fiber idag!

Fiber är nu installerat till kunder norr om Glimåkra och det kvarstår efterarbete för IP-Only. Arbetet i Snarrarp och Hittarp är i full gång. De första kundinstallationerna i dessa områden kommer göras under hösten. Parallellt påbörjas schaktningsarbete i området kring Helgeå vid Njura samt Glimminge som sedan fortsätter till områden kring Östanå och därefter Knaggatorp.

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla intresse för att få fiber installerat. Det gör du enklast på IP-Onlys hemsida.

– Jag vill verkligen uppmana alla som får möjlighet att ansluta sig till att faktiskt göra så. Vi vet inte när den möjligheten kommer finnas igen och efteranslutningar tenderar dessutom till att bli dyrare. Tänk efter en extra gång innan du tackar nej, tänk på fastighetsvärdet och på kommande generationer. Nu ser vi till att koppla upp Göinge, säger Daniel Jönsson Lyckestam (M), kommunstyrelsens vice ordförande

I tätorterna

Telia är så gott som färdiga med utbyggnaden och anslutningar i Broby. Diskussioner pågår vad gäller nästa steg i fiberutbyggnaden i våra tätorter. Besked väntas komma från Telia i oktober.


Hittade du inte vad du sökte?