Bom vid Immelns hamnområde

I ett led att öka trivseln och ordningen i och omkring Immelns hamnområde har kommunen installerat en bom vid infarten till hamnområdet. Det här innebär att det inte går att köra in med bil utan särskilt tillstånd.

Bilar ska parkeras vid de parkeringar som finns innan bommen. Du har rätt att köra in på området om du till exempel ska ta upp eller lägga i en båt eller hämta och lämna utrustning/material till din båt.

SMS med kod
Alla som är hyresgäster av båtplats kommer att få en personlig kod/telefonnummer via SMS för att kunna öppna bommen. Du använder sedan din mobiltelefon för att ”ringa till bommen” via det nummer som du fått i SMS:et så att den öppnas.

Det telefonnummer som man får är ett nummer som har fler siffror än ett vanligt mobilnummer – det har 14 siffror.

Har du inte fått en kod?
Om du är en hyresgäst av båtplats i hamnen som inte har fått något sms från kommunen angående kod till bommen inom de närmsta dagarna ber vi er kontakta kundtjänst via telefon 044-775 60 00 eller skicka ett mejl  till fritid@ostragoinge.se.

Dagsbesökare
Även du som är dagsbesökare med båt har rätt att få en kod till bommen. Detta ansöker du om hos kommunen via kundtjänst, telefon 044-775 60 00. I mån av plats kan trailern parkeras på anvisad plats (skyltning finns). Bilar ska alltid parkeras på den yttre parkeringen innan bommen.

Vid särskilda behov
Du kan också ansöka om kod till bommen ifall du behöver komma in med din bil till den inre parkeringen på grund av besökares funktionsvariation. Ett intyg måste kunna uppvisas i sådana fall. Detta ansöker du om hos kommunen via kundtjänst, telefon 044-775 60 00.

Fler parkeringsplatser vid yttre parkeringsplatsen

I samband med att bommen installerats har parkeringen innan bommen iordningsställts för att skapa utrymme för fler parkeringsplatser.

Även området för tillfällig uppställning av båttrailrar, efter bommen, håller på att iordningsställas. Vänligen respektera att all parkering på det här området är förbjudet om du inte har särskilt tillstånd.

Kontakt

Vid frågor kontakta Kommunens kundtjänst.

Kundtjänst
Telefon 044-775 60 00
Mejl: kundtjanst@ostragoinge.se


Hittade du inte vad du sökte?