Arbetsmarknadsenheten levererar!

Vilken vecka för arbetsmarknadsenheten! Flera olika arbetsgivare och branscher har sökt medarbetare och vänt sig hit. Minst 78 kontrakt på arbete skrevs förra veckan på kortare och längre anställningar med hjälp av arbetsmarknadsenheten.

-Göingematchningen har gett oss en bra plattform och mötesplats för rekrytering. I fredags körde vi ”Jordgubbsmatchningen” under två timmar med många intresserade besökare som ville ha anställning som jordgubbsplockare. Vi jobbar på bredden med flera olika företag och roller, där gröna näringen har varit ett spår, säger Åsa Linné, enhetschef.

Kandidaterna till rekryteringsuppdragen kommer från olika aktiviteter inom Arbetsmarknadsenheten: arbetsförberedande, arbetsträning, arbetsmarknadsanställningar och från Göingematchningens besökare, både fysiskt och digitalt.

-Vi har en stor kandidatbank och våra goda kontakter med Arbetsförmedlingen gör att vi även kan använda deras verktygslåda med utbildningar, anställningsstöd osv när det passar uppdraget, säger Åsa Linné.

Imorgon är det sista Göingematchningen ute i det gröna, men arbetsmarknadsenheten tar inte sommarlov – du når dem på goingematchningen@ostragoinge.se


Hittade du inte vad du sökte?