Certifiering av Vård- och omsorgscollege

31 augusti, 2017

Torsdagen den 24 augusti firades certifieringen av nordöstra Skånes Vård- och omsorgscollege. Under ceremonin överlämnades certifieringsdiplomet till representanter från den lokala strygruppen.

Välbesökt och festlig tillställning

Firandet av nordöstra Skånes Vård- och omsorgscollege (VO-College) blev en succé. Den stora samlingssalen på Jacobsskolan var välfylld och bland besökarna fanns lokala politiker, tjänstemän samt  elever på omvårdnadsprogrammet och representanter […]Naturliga Göinge – Upplev Glimåkra!

30 augusti, 2017

Nu är det dags för första träffen i Glimåkra med projektet Naturliga Göinge.

På torsdag 31 augusti klockan 18.00 är alla välkomna till Prästängen mitt i byn. Där erbjuds en introduktion i orientering med enkla banor för nybörjaren och svårare banor för den som vill. En mycket enkel och kort bana finns också för de allra […]Idrotts- och fritidsmässa 2/9

28 augusti, 2017

Träffa fantastiska föreningar och testa på några olika idrotter och aktiviteter på Idrotts- och fritidsmässan den 2 september mellan klockan 10 – 14! Mässan hålls på Broby Idrottsplats samt Broby sim- och sporthall på Pappersbruksvägen i Broby. Det blir  uppvisning, information och möjlighet att prova på vissa idrotter! Varmt välkommen!Är du mellan 16-19 år? Vi behöver din hjälp med tankar och idéer!

25 augusti, 2017

Vi behöver din hjälp! Vad skulle du vilja förändra i ditt område? Onsdagen den 30 augusti, kl. 16.30 kan alla som vill, i åldern 16-19 år vara med och påverka! Välkommen till Folkets Hus i Broby. Vi bjuder på fika!
I samarbete med Fryshuset AB.Utställare som vill representera den svenska matkulturen sökes!

22 augusti, 2017

Just nu söker vi dig som vill representera den svenska matkulturen under Trolladagen!  Som matutställare tillagar du rätter som du tycker visar upp den matkultur du representerar på ett bra sätt. Du kommer börja ca klockan 10:00 och vi planerar att du som volontär kan sluta dagen ca 17:00. Hör av dig för att veta […]Full fart på Skuttlägret!

16 augusti, 2017

För femtonde gången går Skuttlägret av stapeln! Lägret arrangeras av kommunen tillsammans med lokala föreningar och klubbar. Under veckan som lägret pågår får deltagarna prova på olika sporter och aktiviteter runtom i våra byar.

Syftet med lägret är dels att erbjuda en rolig vecka i slutet av sommarlovet, dels att ge unga en bild av vilket aktivitetsutbud […]Vinnare av turistbyråns fototävling

9 augusti, 2017

Varje sommar har Turistbyrån i Östra Göinge en tävling på Facebook där besökare och invånare kan skicka in sina bästa sommarbilder. Årets förstaplats gick till Mattias Buhre. Stort tack för din superfina bild på sjön Farlången!

Turistbyrån Östra Göinge på Facebook.Fler unga ska få möjlighet att förverkliga sina idéer

4 augusti, 2017

Har du en idé som du vill förverkliga men saknar pengarna, lokalen och kontakterna som krävs?  Behöver du bara en plats där din kreativitet och nyfikenhet kan strömma ut? Då är Young Innovation HUB Östra Göinge perfekt för dig!

Young Innovation HUB Östra Göinge arbetar för att uppmuntra ungas entreprenörskap och göra det möjligt för fler […]Turistbyråns fototävling

2 augusti, 2017

Ni har väl inte missat Turistbyrån Östra Göinges fototävling? Vi vet att det finns många duktiga fotografer där ute och lika många härliga platser och händelser att fotografera i Skånes gröna hjärta. Därför är det nu hög tid för er att lägga upp er finaste sommarbild på deras Facebooksida eller skicka den till deras email […]