Information inför höstterminen

Om en månad öppnar vi dörrarna till GUC igen och välkomnar både våra gamla och nya elever till en ny termin! Här kommer lite saker som kan vara bra att veta inför hösten för dig som ska studera någon av våra vuxenutbildningar.
– Antagningsbesked inför hösten är nu utskickat till er som ansökte under ordinarie söktid, läs det noga och se så att allt stämmer. Du som söker i reservsöket får antagningsbesked i augusti.
– Du kommer få inloggningsuppgifter till ditt skolkonto via mail senast en vecka innan skolstart, om du inte får något mail eller är elev hos oss sedan tidigare och glömt ditt inlogg ska du kontakta Madde på madeleine.andersson@ostragoinge.se
– Ditt schema publiceras senast vid skolstart, du hittar ditt schema på samma sida som du skickade in din ansökan till oss. Vi har publicerat preliminära scheman på vår hemsida GUC.nu (klicka på ”Scheman” uppe till höger), dessa kan dock förändras något innan skolstart.
– Vi flyttar just nu från våra lokaler på Stengatan och i höst kommer all vuxenutbildning hållas på Källgatan 12 och Bygatan 5 (Tranan). Viss undervisning kommer ske på Stengatan i augusti innan flytten är färdig, var uppmärksam på ditt schema för att se hur du berörs.
Ha en fortsatt skön sommar så syns vi den 14 augusti! 🥰