Hitta till nya utegymmet i Broby

25 juli, 2017

För en dryg vecka sedan invigdes det nya utomhusgymmet i Broby. Idag saknas det papperskorg vid utegymmet, vilket kommer sättas upp inom kort. Det kommer även sättas upp instruktioner/användningsförslag för de olika stationerna, samt ett upphöjt ”avstamp” för kortare personer vid armgångsstationen. Läs mer för karta och bilder.Göingebygdens Familjefestival 29 – 30 juli

19 juli, 2017

Den 29 och 30 juli är det dags för Göingebygdens Familjefestival med massa skoj för hela familjen! Tivoli, skattjakt, ponnyridning och mycket mer!

 

 

 

 

 

 

 

Klicka för en större bild.Välkommen att se nya Västanvid som 3D-modell!

14 juli, 2017

En miniatyrmodell av den framtida byggnaden med utemiljö finns utställd i foajén på Västanvid.

3D-modellen står kvar i foajén augusti ut och kommer därefter cirkulera runt på olika platser i kommunen.

Välkommen att titta vardagar fram till klockan 16!

 

Här kan du läsa mer om ombyggnationen.

 

 Konsumentrådgivaren leder dig rätt

7 juli, 2017

Känner du till dina rättigheter och skyldigheter som konsument/näringsidkare? Både konsumenter och företagare i Östra Göinge kommun kan få rådgivning av kommunens konsumentrådgivare.

All rådgivning är kostnadsfri och opartisk. Vi ger rådgivning enligt gällande lagstiftning. Båda parter är välkomna att kontakta oss, antingen i en tvist eller för råd inför ett köp av en vara eller en tjänst.

Du […]Volontärer söks till Internationella Matmässan 9/9!

6 juli, 2017

Är du intresserad av mat och kultur? Vi söker nu efter dig som är intresserad av frivilligt arbete och vill bidra och hjälpa under internationella matmässan i Glimåkra. Du kommer börja klockan 10 och vi planerar att du som volontär kan sluta dagen ca 17.

Do you want to be a volunteer in the international food fair that will take place on the 9th of September, 12:00-17:00 in Glimåkra?Volontärer söks till Östra Göinges Internationella Matmässa!

6 juli, 2017

Intresserad av mat och kultur? Den 9 september i Glimåkra kl.12:00-17:00 smälter matmässans dofter och smaker från världens hörn samman med Trollanattas inslag av sång, musik och dans.