Tårtkalas som tack till all personal på kommunens förskolor och skolor

31 maj, 2016

I dagarna kom rapporten från Skolinspektionens regelbundna tillsyn mot huvudman. Denna visade på att alla punkter i förskola, fritidshem och grundskola blev godkända.

Detta firas därför med tårta till all personal inom Bildning, från förskola till bibliotek, från grundskola till Göinge utbildningscenter.

Läs mer här om hur det går för utbildningen i kommunen och om alla de kommande satsningarna […]Picknick för språkvänner på onsdag!

31 maj, 2016

Det finns mycket mer att upptäcka i våra byar! Hembygdsföreningen guidar oss genom Östra Göinges spännande historia.

Välkomna till Hembygdsparken i Broby onsdagen den 1 juni. Vi bjuder på grillat!Turné med Polisen och kommunen kommer till Knislinge!

30 maj, 2016

Tisdag 31 maj vill vi träffa dig i Knislinge!

Som ett led i visionen ”15 000 stolta Göingar” genomför Östra Göinge kommun tillsammans med Polisen en turné med stopp i de fem största orterna.

Med på turnén är politiker, tjänstemän, polis och representanter från föreningsliv, frivilligorganisationer, kyrkor och samfund. För att stärka byarnas attraktivitet att leva, bo och verka i […]Lyckad picknick i det gröna!

27 maj, 2016

Den sista kvinnoträffen för vårterminen bjöd på fint väder och härlig stämning!

65 underbara kvinnor hade kommit för att vara med på festligheterna. Vi spenderade eftermiddagen med ett stort knytkalas i den vackra omgivningen vid Immeln. Grillning, sång, dans och kubbspel var några av aktiviteterna under picknicken. Det var en glädjefylld eftermiddag med mycket skratt och vänskap.

Vi vill tacka alla underbara […]After Work för företagare

26 maj, 2016

Den 21 april möttes företagare, kommun och Svenskt Näringsliv för att diskutera hur vi tillsammans förbättrar företagsklimatet i Östra Göinge. Nu fortsätter det arbetet. Häng med!

Tisdagen den 14 juni är det dags för en After Work där vi tillsammans går igenom vad vi tog med oss från det senaste mötet och hur vi blickar […]Östra Göinge fortsätter att lyfta företagsklimatet!

24 maj, 2016

Enligt de senaste siffrorna från Svenskt Näringslivs mätningar av företagsklimatet stiger det sammanfattade omdömet i Östra Göinge. När det gäller det sammanfattade omdömet ligger Östra Göinge över rikssnittet och över snittet för Skåne län.

Vi stiger även i mätningar av kommunens service till företagen, allmänhetens attityd till företagande och i dialogen mellan företag och kommunledning.

”Fantastiskt roligt […]Östra Göinge kommun är en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor

23 maj, 2016

Karriärföretagen har sedan 2011 identifierat Sveriges främsta arbetsgivare och i år är Östra Göinge kommun en av de som får utmärkelsen.Snart kan du hämta ut din p-skiva!

23 maj, 2016

Den 1 juni 2016 införs krav på parkeringsskivor i Östra Göinge, efter ett politiskt beslut som fattades i februari. Införandet innebär att p-skiva ska användas på tidsbegränsade parkeringar.Idag firar vi förskolans dag!

19 maj, 2016

Torsdagen den 19 maj firar Vita skolan förskolans dag. Dagen till ära är Laxbro Häståkeri inbjudna och de kommer att erbjuda åktur med häst och vagn genom Knislinge.Wanås konst 2016

19 maj, 2016

Under perioden 15 maj – 6 november har ni möjlighet att besöka utställningen Wanås konst 2016. Ett flertal fantastiska konstnärer har intagit Wanås med häftiga konstverk och storskaliga installationer i skulpturparken och konsthallen.Sida 1 av 3123