Hur ser du på miljöarbetet i Östra Göinge?

30 augusti, 2013

Miljömålsberedningen bjuder in till medborgardialog.

Beredningen arbetar aktivt med att ta fram lokala miljömål för Östra Göinge kommun och som en del av det arbetet hålls nu en medborgardialog med temat hållbarhet.

Hur ser du som medborgare på miljöarbetet och vad krävs för att du/vi ska kunna ”leva” mer miljövänligt eller göra en större insats för miljön? […]Välkommen till vår nya webbplats!

30 augusti, 2013

Östra Göinge kommuns webbplats har bytt utseende så att den överensstämmer med kommunens nya grafiska profil. Men det är inte bara utseendet som är nytt, en hel del innehåll är också nytt.

Bland nyheterna finns en sök- och bokningsfunktion för turister och besökare under Turism, en söktjänst (uppe till höger) som ger dig förslag på sökord samt möjlighet att lämna kommentarer på alla sidor […]La Traviata till Sibbhults Folkets Hus

29 augusti, 2013

Den 14 september kl 18.00 har Giuseppe Verdis operaklassiker turnépremiär på Sibbhults Folkets Hus! Malmö Opera står för arrangemanget. Uppsättningen är regisserad av Robin Norton-Hale från Londonbaserade Opera Up Close, som specialiserat sig på opera i mindre format.

Operan La Traviata bygger på romanen Kameliadamen av Alexandre Dumas den yngre och handlar om den prostituerade Violetta […]Redigera din egen film i höst

26 augusti, 2013

Mellan den 26 september och 11 november kan alla göingar med konst- och filmdrömmar redigera sina egna filmer på biblioteket i Broby.

Enligt ett rullande schema i de nordostskånska kommunerna placeras två datorer med program för filmredigering på biblioteken i Broby, Hörby, Bromölla, Perstorp, Kristianstad, Osby och Hässleholm. Syftet är att uppmuntra filmare och konstnärer, som ännu […]