Fyra kandidater utsedda: Rösta på Årets Göing 2020!

Vi tackar alla som nominerat kandidater till Årets Göing för ett stort engagemang!

Av de inkomna nomineringarna har fyra starka kandidater valts ut. Vi presenterar dem nedan tillsammans med utdrag från motiveringarna:

 

 

 

 

 

 

 

Linn Alexandersson, ordförande i ungdomssektionen i Sibbhults IF.

Linn brinner för att alla ska barn ska kunna spela fotboll, hon är ordförande i ungdomssektionen och hjälper till som tränare. Hon är engagerad och driven. På sitt jobb i skolan ser hon barn som behöver en meningsfull sysselsättning på fritiden i Skånes gröna hjärta – dessa barn blir aktiva i föreningen.

 

Ingrid Johansson, kulturansvarig Boalts kultur- och bygdeförening.

Ingrid har i många år varit med i att hålla igång en förening i en av Östra Göinges mindre byar med teater, kalas, föreläsningar och utställningar. Hon har genom sitt engagemang fått en liten by att leva och människor att besöka den nordligaste delen av kommunen.

 

Marcus ”Speaker-Macke” Svensson, Knislinge

Marcus gör så mycket för Östra Göinge genom sin Göingepodd. Där sänds allt som händer ifrån stort till smått om vad du kan göra och besöka i trakten och vad som gör det unikt med att vara en del av Skånes gröna hjärta.

 

Henrik Larsson, Ordförande FK Göingarna

Genom olika arrangemang har Henrik satt Östra Göinge på kartan. Som generalsekreterare för 10-MILA 2019 ledde han tillsammans med klubben och många lokala föreningar det omfattande arbetet med tävlingarna, som lockade ca 10 000 besökare till vår kommun.

Rösta på Årets Göing

  • Vänligen ange ditt namn, du kan bara rösta en gång.
    Lämnade personuppgifter kommer att registreras i en av kommunens databaser. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att 1 gång/år ta del av de uppgifter som finns i våra register och berör dig samt även begära rättelse av dessa. Begäran ska vara skriftlig. Personuppgiftsansvarig är Kommunstyrelsen i Östra Göinge kommun, Storgatan 4, 289 41 Broby.

 

Det går bra att rösta t.o.m. den 7 juni efter det kommer Årets Göing 2020 att presenteras.


 

 

Hittade du inte vad du sökte?