Rösta på Årets Göing 2021!

Tack för alla fina nomineringar till Årets Göing 2021. De fem kandidaterna nedan är nu utvalda till röstomgången som pågår till och med den 14 december.

Genom webbformuläret längre ner på den här webbsidan kan du rösta på din favorit, som du tycker sätter Östra Göinge, Skånes gröna hjärta, på kartan!

Lena Pearson

Motivering:
Lena är mycket engagerad och ordförande i föreningen ”Teater Immeln” där hon har satt upp teatern ”Ett hjärta av sten” under pandemin. Istället för en uppsättning blev det fyra under en helg med 50 besökare per tillfälle. Den spelades upp utomhus vid bygdegården i Immeln. Skådespelarna tränade Covid-19 säkert.

Jan-Eric Järletoft

Motivering:
Jan-Eric har behållit flera kulturbyggnader för framtiden, bland annat Broby Gästis.

Marie Berg

Motivering:
Marie, på Karins din helhet i Broby, har på ett mycket förtjänstfullt sätt drivit sin mammas butik vidare samt utökat utbudet. Under pandemin har de haft stängt vissa dagar för att renovera lokalerna, men ändå tagit emot kunder som tagit kontakt. Nu har hon nyanställt och satsar till 100 procent. Hon sätter verkligen kommunen på kartan.

Mats Persson

Motivering:
Mats är en man, över 70 år, som varje dag är ute  i Glimåkra med sin permobil och plockar skräp och håller rent och snyggt runtomkring i hela byn. Han har fått pris för sina insatser av Lions Östra Göinge redan. En eldsjäl som är värd att uppmärksamma.

Jimmy Freij

Motivering:
Jimmy startade upp ”Foto och gamla minnen från Östra Göinge” på Facebook. Här har göingar kunnat dela, fråga och bevara minnen av både personer, byggnader och företag i Östra Göinge. Sidan växte snabbt och det trillar in nya medlemmar med rötter i eller ifrån Östra Göinge, som bevaras och minns tillsammans.

 

Rösta på Årets Göing 2021

Vi behöver spara och behandla dina personuppgifter för att kunna hantera din röst. Den rättsliga grunden för behandlingen är uppgift av allmänt intresse. På www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/ finns mer information om hur Östra Göinge kommun behandlar personuppgifter.
  • Vänligen ange för- och efternamn. Du kan bara rösta en gång.

Hittade du inte vad du sökte?