Martin Nygren

Vem är du?
En fråga jag ställer mig själv varje dag! Jag är en glad kille som älskar nya utmaningar. Jag gillar att ha flera projekt på gång samtidigt, som nu med Borgmästargården, Fenix och Martin & Martin. Jag är även i uppstart med tre nya bolag med inriktning fastigheter, inredning och möbler och jag kommer att vara verksam delvis i Spanien.

Utöver det så älskar jag att resa och träna!


Hur kom du dit du är idag?

Genom att våga. Det är viktigt att se till så att dina kollegor är lika engagerade som du själv. Jag har byggt ett team med olika specialistkunskaper och personligheter och jag har en förmåga att möjligheter i det mesta. Och så ska man komma ihåg att skulle man inte lyckas så är man ändå en erfarenhet rikare.

Jag är tacksam varje dag för att jag får göra saker jag älskar.


Hur har det påverkat dig att komma från ett litet samhälle?

Jag ser det som ett privilegium att få ha växt upp i en Astrid Lindgren-idyll. Pappa och mamma lärde oss tidigt att man får inget gratis, något jag tror att jag har tagit med mig genom livet. Jobbar man hårt så skapar man själv förutsättningarna för att lyckas.

 

Vad är det bästa med Östra Göinge?

Det är en liten kommun med ett stort framtidstänk! En oas där man verkligen har nära till allt.

 

Vad saknar du när du inte är i Östra Göinge?

Lugnet, naturen, mina egna ”hide aways” och min familj.

 

Vad tycker du att det innebär att vara stolt över sin kommun? Vad får dig att känna stolthet?

Jag tycker att stolthet innebär att man känner glädje och tillhörighet. Det som får mig att känna stolthet är när jag åstadkommit något som kommer att uppskattas och är till glädje för andra


Du har blivit utsedd till ambassadör för Östra Göinge – Skånes gröna hjärta. Hur känner du inför detta?
Jag är hedrad och glad! Det är kul att få vara delaktig i något positivt och jag tycker att kan man hjälpa till på något sätt ska man.

 

 

 

 


 

 

Hittade du inte vad du sökte?