Möt våra fyra ambassadörer för Skånes gröna hjärta!

Syftet med ambassadörsprojektet är att uppmärksamma goda representanter för kommunen som genom sina framgångar och sina personligheter är positiva förebilder för både kommuninvånare och världen runt omkring. Ambassadörerna kommer genom sitt engagemang att stödja marknadsföringen av kommunen, både på egen hand och i samarbete med kommunen.

Cecilia Wiik

Cecilia Wiik

”Människorna som jag känner här i Östra Göinge, jag har så många fina förebilder här. Alltifrån företagare, kollegor, bönder, politiker, eldsjälar och fantastiska vänner och familj. Det är ett fantastiskt nätverk att ha omkring sig och dem är jag stolt över. De driver utveckling av kommunen på så många olika sätt.”

Följ Cecilia på Skånes gröna hjärta på Instagram i vår!

Läs mer om Cecilia >>

 

Eric Nilsson

Eric Nilsson

”Jag är född och uppväxt i Glimminge i Östra Göinge som är ett lugnt och naturskönt område som jag trivs bra i på sommaren och har möjlighet till att fiska och bada bland annat i Helge å. Som person är jag målinriktad och siktar alltid på att vara bäst vilket inte alltid är det lättaste inom denna sporten, men motgångar sporrar mig till att satsa ännu mer för att nå till toppen.”

Följ Eric på Skånes gröna hjärta på Instagram i vår!

Läs mer om Eric >>

 

Therese Svensson Collin

”Att växa upp i ett mindre samhälle där många känner varandra har för mig varit en enorm trygghet. Självklart en pina under tonåren men en resurs om man glömt plånboken hemma när man handlar på lokala affären eller när man förklarar vem man är för den äldre generationen genom att nämna morfars namn (Anton Winther). Jag har aldrig behövt tvivla inombords på vem jag är vilket gett en bra självkänsla och en stark tillhörighet.”

Följ Therese på Skånes gröna hjärta på Instagram i vår!

Läs mer om Therese >>

 

Melker Larsson

Melker Larsson

”När jag kommit tillbaka från att varit hemifrån under längre perioder så slås jag alltid av hur nära man har till lugnet och tystnaden när man är hemma. Från mitt föräldrahem så har jag 5 minuters promenad till komplett tystnad från samhällen runtomkring. Det är definitivt något jag har tagit för givet när jag bott hemma.”

Följ Melker på Skånes gröna hjärta på Instagram i vår!

Läs mer om Melker >>


 

 

Hittade du inte vad du sökte?