Möt våra fem ambassadörer för Skånes gröna hjärta!

Syftet med ambassadörsprojektet är att uppmärksamma goda representanter för kommunen som genom sina framgångar och sina personligheter är positiva förebilder för både kommuninvånare och världen runt omkring. Ambassadörerna kommer genom sitt engagemang att stödja marknadsföringen av kommunen, både på egen hand och i samarbete med kommunen.

Sofia Nilsson

”Det är ett privilegium att ha fått växa upp med den tryggheten som en liten by kan ge. Jag har ju växt upp på en gård, med familjen nära. Det har gett mig en jättetrygghet. Det är också det som gör att jag vill bo kvar och gör att det är skönt att komma hem. Nu när jag jobbar i Stockholm, där allt går i 190, då är det skönt att komma hem. Folk bryr sig om en här.”

Följ Sofia på Skånes gröna hjärta på Instagram i höst!

Läs mer om Sofia >>

Håkan Mårtensson

”Det finns mycket att säga om Östra Göinge. Något man tar för givet när man bor hemma och som man känner stort behov av när man bor i en storstad som New York, är naturen. Jag växte själv upp med att fiska i Alma ån och Helge å och det formade verkligen mig.”

Följ Håkan på Skånes gröna hjärta på Instagram i höst!

Läs mer om Håkan >>

Anna Odebäck

”Innan vi hade tankar på att flytta hit frågade jag en gång min svärfar, när vi blickade ut över stenmuren och hästhagen en vacker sommardag, tröttnar du någonsin på utsikten. Nej, svarade han. Och nu efter fem år säger jag samma sak. Jag tröttnar inte på utsikten.”

Följ Anna på Skånes gröna hjärta på Instagram i höst!

Läs mer om Anna >>

Lizette Scheich

”Just nu är jag involverad en del i näringslivet, tillsammans med kommunen och jag är riktigt stolt över vad kommunen gör just nu för sina unga. Till exempel med Fryshuset som öppnat i Broby för att hjälpa ungdomar.

Och nu att kommunen kommer in och steppar upp och hjälper Olivia och Assar med Dayhack, det tycker jag är så fantastiskt. Det gör mig riktigt stolt.”

Följ Lizette på Skånes gröna hjärta på Instagram i höst!

Läs mer om Lizette >>

 

 Martin Nygren

”Jag kom dit jag är idag genom att våga. Det är viktigt att se till så att dina kollegor är lika engagerade som du själv. Jag har byggt ett team med olika specialistkunskaper och personligheter och jag har en förmåga att möjligheter i det mesta. Och så ska man komma ihåg att skulle man inte lyckas så är man ändå en erfarenhet rikare.

Jag är tacksam varje dag för att jag får göra saker jag älskar!”

Följ Martin på Skånes gröna hjärta på Instagram i höst!

Läs mer om Martin >>

 


 

 

Hittade du inte vad du sökte?