Sommarskoj 2021

Anmäl dig till årets Sommarskoj på turné!

Det är nu dags att anmäla ditt intresse till någon eller några av de aktiviteter som ingår i årets Sommarskoj. Nytt för i år är att vi erbjuder tre veckor istället för två. Aktiviteterna pågår under vecka 25-27 och riktar sig till elever i årskurs 4-7. Anmälan görs via formuläret nedan senast söndagen den 16 maj.

Alla aktiviteter kostar 40 kr/dag inklusive dricka. Sommarskojbuss kommer att erbjudas.

 

Håll er uppdaterade angående covid-19

  • Tvätta händerna ofta!
  • Hosta och nys i armvecket!
  • Stanna hemma om du sjuk eller om någon i familjen är smittad

Vi tar omedelbart kontakt med förälder till barn som visar symtom.

Vi följer aktuella anvisningar från myndigheter och bussbolag. Det kan innebära att vi måste dela upp dagen i grupper för att glesa ut antalet. Vid ev. uppdelning tar vi, i möjligaste mån, hänsyn till klasstillhörighet för att barnen ska få vara med klasskamrater. Om du hellre önskar lämna/hämta ditt barn går det naturligtvis bra. Mer info skickas till anmälda. Ett enkelt sätt för oss att nå dig är via den mailadress du uppger vid anmälan, så vänligen bevaka din mailbox.

 

Program och aktiviteter

Läs mer om alla aktiviteter, praktisk information, anmälan och betalning (PDF-fil)

Aktiviteter v.25

Måndag 21 juni Fotboll och bollkoll – Färevallen i Sibbhult
Tisdag 22 juni Skate, spel och skoj – Trollacenter i Glimåkra
Onsdag 23 juni Laserball – Idrottsplatsen i Broby
Torsdag 24 juni Bygg skulpturer – Wanås Konst i Knislinge
Fredag 25 juni Inga aktiviteter (Midsommarafton)

Aktiviteter v.26

Måndag 28 juni Bangolf (minigolf) – Ringens BGK i Hanaskog
Tisdag 29 juni Frisbee- och fotbollsgolf – Snapphaneskolan i Knislinge
Onsdag 30 juni Megaboll med uppblåsta målväggar – Snapphaneskolan i Knislinge
Torsdag 1 juli Göinge-OS – Snapphaneskolan i Knislinge
Fredag 2 juli Bad och spel – Tydingesjön i Broby

Aktiviteter v.27

Måndag 5 juli Cykla dressin, fiske och rälsbowling – Broby-Glimminge
Tisdag 6 juli Bollhinderbana och fotboll – Snapphaneskolan i Knislinge
Onsdag 7 juli Mästarnas mästare och hjärngympa – Idrottsplatsen i Broby
Torsdag 8 juli Paddla kanot från Glimminge till Njura tur & retur
Fredag 9 juli Vi reserverar denna dag för ev. aktivitet som berörs vid gruppindelning

 

Anmälan och betalning

Anmäl dig till Sommarskoj på turné senast den 16 maj genom att fylla i nedan formulär (görs av vårdnadshavaren). Tänk på att anmälan är bindande, att inga återbetalningar görs (såvida inte aktiviteterna ställs in av arrangören) samt att inga efteranmälningar mottages. Det går inte heller att byta plats med någon som har avbokat.

Betalning sker endast till bankgiro 744-1983 (ej swish) och ska vara oss tillhanda senast fredagen den 21 maj.

Observera att inbetalningar som kommer in därefter kan lämnas utan åtgärd och anmäld plats till aktivitet kan strykas. Om man betalar för färre eller fler aktiviteter än vad man anmält till, vänligen meddela via sms eller mail för att underlätta administrationen.

 

Tider

Beroende av antal anmälda/aktivitet kommer vi eventuellt att behöva dela upp i grupper för att glesa ut antalet. Ovanstående tider är preliminära tills alla anmälningar kommit in. Fortlöpande info kommer att finnas på hemsidan (sök ”Sommarskoj”). Vi samlas ca 10 minuter före gruppens starttid.

Simkunnig

Simkunnig måste man vara för att få bada i Tydingesjön och för att paddla kanot. Med simkunnig menar vi att barnet ska kunna simma minst 200 meter och känna sig säker i vatten.

Busslistan

Busslistan blir klar då vi sammanställt alla anmälningar och antal bussåkande från respektive by. Busslistan skickas till den mailadress som målsman uppger vid anmälan. Om du har anmält dig och betalningen är klar har du en garanterad plats till Sommarskoj – vi begränsar inte antalet deltagare vid någon aktivitet.

Busshållsplatser

Busshållplatser där bussarna hämtar/lämnar är Kviingeskolan i Hanaskog, Snapphanehallen (sporthallen) i Knislinge, Prästavångsskolans bussfålla i Broby, Folkets Hus i Sibbhult och Glimåkraskolans bussfålla. Deltagare stiger på och av bussen vid närmsta hållplats från bostadsorten. Det kommer att finnas personal vid ordinarie busshållplatser. Beroende av antal anmälda kan vi ev. hämta/lämna på hållplats närmare än vad som nämnts ovan, men inget utlovas. Detta meddelas på busslistan. Bussbolagets anvisningar meddelas till anmälda.

Övrig information

Vi reserverar oss för att vissa aktiviteter och tider kan ändras bl.a. beroende av antal deltagare samt myndigheternas anvisningar. Klä dig lämpligt för aktiviteten och ta med egen matsäck. Vid vissa aktiviteter finns kiosk i närheten och det är helt ok att ta med fickpeng. Du ansvarar själv för dina värdesaker. Viss utrustning finns att låna på plats via Fritidsbanken.

Ledarna

Ledarna på Sommarskoj jobbar till vardags på/kring någon av skolorna som fritidsledare, resurspersoner, pedagoger, skolsköterskor etc. Andra ledare har varit med tidigare år. Barnen känner lätt igen oss ledare då vi alltid har röda t-shirts med texten Sommarskoj.

 

Kontakt

Pernilla Persson, fritidsledare Knislinge Fritidsgård
Tel: 0709-53 65 19 vardagar kl. 07.00-17.00. Övrig tid, skicka sms eller tala in ett meddelande efter pipet.
Ni kan också mejla till: Pernilla.L.Persson@ostragoinge.se

 


Hittade du inte vad du sökte?