Sportlov 2020

Dags för sportlov, äntligen! Sportlovet är traditionellt sett ett lov med mycket aktiviteter, så även i år. Det bjuder t. ex på skridskoåkning, prova-på olika idrotter, bio, bad och teater. Fritidsgårdarna har öppet i både Sibbhult, Knislinge och Broby. Vi fortsätter med konceptet där Ledstjärnorna i årskurs 3, 5 och 6 planerar, leder och medverkar i aktiviteter i sina respektive byar. På sportlovet är det Knislinge och Brobys tur. Välkomna!

Kika in på flikarna nedan för att få mer information eller titta på och skriv ut det uppdaterade sportlovsprogrammet här

 

 

 

FRITID i ÖSTRA GÖINGE – FRITIDSBANKEN – LEDSTJÄRNORNA – 18 & 20 FEB

Den 18 februari blir det ”Öppen sporthall” i Broby Sporthall kl.9-11 och ”Badkul” i Broby simhall kl.12 med aktiviteter i flera olika stationer av och med ungdomar i årskurs 5 och 6 på Prästavångskolan som är utbildade Ledstjärnor av Skåneidrotten i skolans Rörelsesatsning. De kommer hålla i lekar, olika bollsporter, fri lek, pingis och mycket mer. Fika kan man göra på medhavd matsäck på läktaren och pausa i Pop-up bibblan med en tidning eller spela ett spel.

Den 20 februari blir det ”Öppen sporthall” i Snapphanehallen i Knislinge kl.9-11 och Bowling/Judo med start kl.12 och kl.13 som Ledstjärnorna på Västerskolans årskurs 3 och Snapphaneskolans årskurs 5 och 6 har planerat och håller i tillsammans med Knislinge Budoklubb. Läs mer i sportlovsprogrammet ovan!

Fattas ni grejor till allt detta? Inga problem, Fritidsbanken lastar sin buss med det som behövs och lånar gärna ut det till er!

BROBY & KNISLINGE FRITIDSGÅRD – LITE ÄNDRINGAR I PROGRAMMET SÅ SE DET UPPDATERADE HÄR NEDAN!

Håller ett gemensamt program med olika aktiviteter men även öppet på respektive gård. Se deras program här! För dig i åldern 12-17 år. Kom och häng med kompisarna och spela lite spel.
För mer information om Fritidsgårdarna i kommunen klicka här.

UNGDOMSGÅRDEN I SIBBHULT

Kom och spela brädspel, musik eller bara häng med oss! För dig i åldern 12 till 19 år.
Ungdomsgården i Sibbhult håller öppet på gården måndag-torsdag kl.11-16. För mer information se www.sibbhultsungdomsgard.se .

FRYSHUSET ÖSTRA GÖINGE

Fryshuset håller öppet måndag-fredag kl.10-14 för motorintresserade ungdomar i sin nya lokal på Pappersbruksvägen 8 i Broby. Passa på att kolla in deras nya lokal! För mer information se Fryshuset Östra Göinge på Facebook klicka här.

BIBLIOTEKEN I ÖSTRA GÖINGE

Lördagsprogram med pyssel och teater på Kulturhuset Vita Skolan i Broby men även Alla hjärtans-pyssel på Knislinge Bibliotek torsdagen den 20 februari med inspiration av Malin Nyberg och hennes fotografier av hjärtan i naturen.
Öppet som vanligt på alla biblioteken. Se mer information om dagar och tider på respektive bibliotek här.

BADA

Broby simhall håller öppet som vanligt för allmänbad på fredagar kl.15-18.
Läs mer om simhallen, aktiviteter, priser och öppettider genom att klicka här.

FÖR DIG MED FUNKTIONSVARIATION

Föreningen FUB har en rad aktiviteter på gång, se mer information på
deras hemsida http://www.fub.se/lokalt/fub-ostra-goinge eller maila föreningen.
Det finns även ett samarbete med Hässleholms kommun om fritidsaktiviteter,
se mer information om dessa i Fritidskatalogen Januari-April 2020 genom att klicka här.
En egen sida om aktiviteter för dig med funktionsvariation finns här.

BIO I SIBBHULTS FOLKETS HUS

Det blir flera bioföreställningar under sportlovet i Sibbhult! Pelle Svanslös, LasseMajas detektivbyrå, Paw Patrol visas för att nämna några av filmerna. Gå in på www.sibbhultsfh.se för att se hela programmet, tider och dagar.


 

 

Hittade du inte vad du sökte?