Hela Familjen

Projektet Hela Familjen vänder sig till familjer som får försörjningsstöd och samtidigt har kontakt med någon av kommunens vårdcentraler, är inskriven hos Arbetsförmedlingen eller är aktuell inom Hälsa och omsorgs verksamheter.

Hela Familjen utgår från familjens egna önskemål och behov. Alla familjemedlemmarna får uttrycka vad de vill förändra och man bestämmer tillsammans vad som är viktigast och vilket stöd som behövs. Hela Familjen handlar om att stärka familjen och bidra till förändring genom att familjen själv bestämmer vad som är viktigast.

Det är bra att känna till att:

  • Vi hjälper familjer som bor i Östra Göinge kommun.
  • Det är helt frivilligt att delta i Hela Familjen.
  • Stödet vi erbjuder är inte tidsbestämt, utan anpassas efter familjens behov.

 

Vi finns till för hela din familj

Du som får hjälp av Hela Familjen får, tillsammans med din familj, träffa en socialrådgivare. Tillsammans med socialrådgivaren bestämmer ni vilken hjälp ni behöver och vilka frågor som är viktigast för er som familj att arbeta med.

Det som utmärker Hela Familjen är att vi utgår från familjens egna önskemål och behov på frivillig basis. Alla familjemedlemmarna får uttrycka vad de vill förändra. Ni som familj bestämmer tillsammans vad som är viktigast och vilket stöd som behövs.

Kontakt

Eva M Nilsson, socialrådgivare Hela Familjen
044-775 64 50, eva.m.nilsson@ostragoinge.se

Senada Jakupovic, socialrådgivare Hela Familjen
044-775 65 28, senada.jakupovic@ostragoinge.se

 


Hittade du inte vad du sökte?