Tillgänglighetsanpassning inom Politik

Information om tillgänglighetsanpassning av dokument inom området Politik

Gällande kallelser, protokoll, styrande dokument och uppföljningsdokument fastställda av politiken finns möjlighet att kontakta Kansliet, Östra Göinge kommun (se kontaktuppgifter nedan), för att få dokumentet uppläst eller tillgänglighetsanpassat.

Östra Göinge kommun åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för ovanstående typer av dokument som publiceras på kommunens hemsida. Detta beror på att kommunens ärendehanteringssystem skapar dokument som inte är fullt tillgängliga. Det kommer att krävas mycket arbete för att åtgärda bristerna. Det kommer att finnas en annan teknisk lösning på plats under hösten 2022, där systemet förväntas alstra en högre grad av tillgänglighet på dokumenten.

Om du vill få tillgång till innehåll inom området Politik från ostragoinge.se som inte är tillgängligt för dig är du välkommen att kontakta Kansliet via kommunens kundtjänst, telefon 044-775 60 00 eller e-post kommun@ostragoinge.se.


Hittade du inte vad du sökte?